Πέμπτη, Ιουνίου 30

Ο Μαρινόπουλος έδινε τα 2,5εκ το μήνα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ από το δάνειο που είχε δώσει ο Σαμαράς;

Ο …ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ «ΓΑΛΑΖΙΟΣ» ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΑ
του Θοδωρή Ζώτου
Ο φύλακας και θύλακας της Ν.Δ των μνημονιών και του τσακίσματος του ελληνικού λαού κ. Μαρινόπουλος γνωστός για τις σχέσεις του με τον ίδιο τον Σαμαρά,
πήρε δάνειο μαμούθ από την τότε συγκυβέρνηση το 2013 και όχι μόνο δεν το επέστρεψε ποτέ, αλλά, δεν είχε καν την ευθιξία να πάει να πληρώσει μια δόση βρε αδερφέ, έτσι για τα μάτια του κόσμου.
Επίσης, κάθε βδομάδα αυτός ο γίγαντας της επιχειρηματικότητας χάριζε 6 ευρώ στο κάθε φύλλο της εφημερίδας του κομιστή, προκειμένου το πρώτο Φλέμα να πουλάει, έκανε και deal δλδ για να τα κονομάει ο Θέμος και οι Κοτζαμάνηδες τους εις βάρος των κορόϊδων, δλδ ημών.
Αν βάλετε περίπου 100.000 φύλλα την εβδομάδα επι 6€ επι 4 εβδομάδες, χαριζε ~2,4εκ το μήνα!
Τυχαία όλα τα παραπάνω; Εσείς τι λέτε αγαπητοί μου, που κάποιοι που καναν πλιάτσικο εις βάρος της ζωής, της αξιοπρέπειάς μας και του μέλλοντος των παιδιών μας, είχαν επιδοθεί ανεξέλεγκτα και με απίστευτη θρασύτητα σ’ ένα ατελείωτο πάρτυ πλιάτσικου της χώρας. Δεν άφησαν τίποτε όρθιο και αθεόφοβοι και τολμάνε σήμερα, να μας παρουσιάζονται και ως …θύματα!
https://olympia.gr/2016/06/29/%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-25%CE%B5%CE%BA-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF/