Πέμπτη, Ιουνίου 30

Μυκητίαση ποδιών και νυχιών ποιους κινδύνους κρύβει η πάθηση και πώς θα απαλλαγείτε.

Σήμερα, ο Δρ. Ανδρέας Βασιλείου MD θα σας αποκαλύψει, πώς τα σύγχρονα επιτεύγματα στο χώρο της ιατρικής μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τέτοιες επικίνδυνες και δυσάρεστες παθήσεις, όπως οι μύκητες στα πόδια και τα νύχια, στο σπίτι, μέσα σε ένα μόλις μήνα.
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου: Σήμερα, θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση με το γεγονός, ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι θεωρούν τους μύκητες στα πόδια και τα νύχια ως ένα αισθητικό "ελάττωμα" και πιστεύουν, ότι το πρόβλημα αυτό δεν ελλοχεύει κινδύνους για την υγεία. Είναι όμως έτσι; Ας μάθουμε!

Ο Δρ. Ανδρέας Βασιλείου στην εκπομπή "Βελτιώστε την Υγεία σας", αποκαλύπτει πώς θα θεραπεύσετε τους μύκητες στα πόδια και τα νύχια
Οι μύκητες στα πόδια και τα νύχια, ή όπως ιατρικά αποκαλούνται "ονυχομυκητίαση" συνιστούν μια αρκετά σοβαρή απειλή για την υγεία, στα προχωρημένα στάδια της ασθένειας. Η παρατεταμένη μη θεραπεία της ασθένειας μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, αδύναμο ανοσοποιητικό
σύστημα και επιδείνωση των χρόνιων παθήσεων. Αυτό σημαίνει, ότι αν υποφέρετε από κάποια χρόνια πάθηση, τότε η εξελισσόμενη μυκητίαση θα αυξήσει τις πιθανότητες επιδείνωσης της παθήσεως!
Συνεπώς, ένα απλό πρόβλημα στα πόδια και τα νύχια μπορεί να εξελιχθεί ως σοβαρό επικίνδυνο για την ίδια τη ζωή του ατόμου! Εδώ, θα ήθελα να σημειώσει τα εξής:
Αρχικά, η μυκητίαση δεν είναι ένα απλό πρόβλημα στα πόδια και τα νύχια, αλλά μια πλήρης παρασιτική μόλυνση του οργανισμού. Το πρόβλημα της μυκητίασης στα πόδια και τα νύχια προκαλείται από παράσιτα, τα οποία χρησιμοποιούν το σώμα σας σαν "καταφύγιο". Δεύτερον, η μυκητίαση από μόνη της δεν αποτελεί θανάσιμη απειλή, αλλά δρα ως καταλυτικός παράγοντας σε όλες τις παθήσεις, που πιθανώς έχετε ήδη.
Απλά μιλώντας, αν έχετε χρόνια προβλήματα υγείας, για παράδειγμα με το στομάχι ή το συκώτι σας, τότε η παρουσία της μυκητίασης θα επηρεάσει αρνητικά το ανοσοποιητικό σύστημα και θα αυξήσει την πιθανότητα για επιδείνωση του χρόνιου προβλήματος.
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου: Ας απαριθμήσουμε τα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης
Ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης; Πώς μπορεί να διαγνωσθεί αν υπάρχει ήδη απειλή;
Ας απαριθμήσουμε τα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης:
  • - Σκάσιμο των εσωτερικών πτυχώσεων των δακτύλων (ως κανόνας, μεταξύ του 1ου και του 2ου ή του 4ου και του 5ου δακτύλου).
  • - Εξογκώματα στο δέρμα
  • - Φαγούρα
  • - Κοκκινίλα
  • - Αίσθηση καψίματος
  • - Παχύτερα δάκτυλα, εύθραυστα και κατεστραμμένα νύχια

Όλα ξεκινούν στην περιοχή της πατούσας, συχνότερα ανάμεσα στα δάκτυλα. Το πρώτο σύμπτωμα της μυκητίασης στα πόδια είναι η φολίδωση του δέρματος, μαζί με κάψιμο και φαγούρα.
Σύμφωνα με τις στατιστικές μας, σχεδόν το 20% των Ελλήνων πάσχει από μυκητίαση. Μερικοί ασθενείς βρίσκονται ακόμα στα πρώτα στάδια και είναι εύκολο να αντιμετωπίσουν την ασθένεια, όμως κάποιοι άλλοι έχουν αφήσει τη μυκητίαση να προχωρήσει αρκετά και η θεραπεία θα χρειαστεί χρόνο. Επίσης, το πρόβλημα είναι, ότι δεν αναζητούν όλοι την ιατρική βοήθεια. Πολλοί, για κάποιο λόγο, πιστεύουν, ότι η μυκητίαση θα εξαφανιστεί από μόνη της ως δια μαγείας και όλα θα γίνουν όπως πριν. Στην πραγματικότητα όμως, τα παράσιτα αυτά δεν εξαφανίζονται εκτός κι αν κάνετε κάτι γι' αυτό. Η μυκητίαση θα εξαπλωθεί περαιτέρω στο υπόλοιπο σώμα, καταλαμβάνοντας ολόκληρο το πόδι και τα νύχια.
Θεραπεία της μυκητίασης στα πόδια και τα νύχια
Τώρα, φτάσαμε επιτέλους στο κύριο μέρος, πώς δηλαδή θα θεραπεύσουμε το πρόβλημα αυτό. Σύμφωνα με τη συμβατική ιατρική, που προσφέρουμε στα νοσοκομεία και τις κλινικές, τα μολυσμένα νύχια αφαιρούνται χειρουργικά, ενώ μετά ακολουθεί μια περίοδος ανάρρωσης, διάρκειας 1-2 μηνών. Κατά τη γνώμη μου, αποτελεί μια αρκετά "βάρβαρη" μέθοδο, δεδομένου ότι ζούμε στον 21ο αιώνα. Ωστόσο, οι γιατροί προτείνουν τη μέθοδο αυτή στο 99%των περιπτώσεων! Σηκώστε τα χέρια, όσοι δεν θα θέλατε να λύσετε το πρόβλημα χειρουργικά!
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου Λοιπόν, μπορώ να δω πάρα πολλά χέρια σηκωμένα!
Τη σήμερον ημέρα, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι, για να θεραπευτεί η μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια, και προσπαθούμε σκληρά να εντάξουμε τους τρόπους αυτούς στο ιατρικό σύστημα.
Πολλά ειδικευμένα ιατρικά κέντα και ιατρεία προσφέρουν στους ασθενείς τους διάφορες μεθόδους θεραπείας της ονυχομυκητίασης. Το μεγάλο μειονέκτημα όμως, σε αυτή την περίπτωση, είναι φυσικά η τιμή. Το κόστος των συνεδριών, για τη θεραπεία της μυκητίασης, ανέρχεται περίπου στα 1000 ευρώ. Ξεκάθαρα, δεν είναι μια λύση προσιτή για όλους.
Φυσικά, δεν ήρθα σήμερα στο στούντιο, για να τελειώσουμε την εκπομπή με μια απαισιόδοξη δήλωση. Η κα. Νίκη Ιωαννίδου, η οποία υπέφερε από μια παραμελημένη περίπτωση ονυχομυκητίασης μόλις πριν ένα μήνα, θα με βοηθήσει να φέρω λίγη αισιοδοξία στο θέμα αυτό. Κατάφερε να θεραπεύσει το πρόβλημα με μια ειδική κρέμα ενάντια στα παράσιτα και τους μύκητες .

Η καλεσμένη της εκπομπής

Νίκη Ιωαννίδου
Ξεκινήσαμε μια ανεξάρτητη δοκιμή της κρέμας, στο ιατρικό μας κέντρο. Με βάση τα αποτελέσματα, μπορεί να λεχθεί, ότι η κρέμα πραγματικό βοηθά όλους τους ασθενείς. Στο 97% των περιπτώσεων, θεράπευσε πλήρως τη μυκητίαση από τα πόδια και τα νύχια του ασθενή. Μετά τη θεραπεία, η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέτρο μιας περαιτέρω επιδείνωσης, η οποία ανάλογα τις συνθήκες, μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Όσον αφορά την τιμή, η κρέμα Fungalor είναι 30-40 φορές φθηνότερη, σε σχέση με τις επεμβάσεις στα ιατρικά κέντρα. Και μπορούμε να πούμε, ότι η αποτελεσματικότητα είναι και ακόμα μεγαλύτερη.
Ορίστε οι φωτογραφίες της Νίκης (ήταν μία από τις συμμετέχουσες στην ομάδα δοκιμής). Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κρέμας, κατά τη διάρκεια εφαρμογής 30 ημερών.
Το αποτέλεσμα της κρέμας, κατά τη διάρκεια των 30 ημερών
Είμαστε 100% πεπεισμένοι για την αποτελεσματικότητα της κρέμας
Πρώτον, αποτελεί ένα επίσημα πατενταρισμένο προϊόν, το οποίο έχει περάσει από κλινικούς ελέγχους. Δεύτερον, έχουμε δοκιμάσει το προϊόν σε δικούς μας ασθενείς, ανεξάρτητα από τις επίσημες στατιστικές. Όπως ήδη έχω γράψει, έχει δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η κρέμα Fungalor περιέχει τα ακόλουθα συστατικά: Άρνικα, η οποία με τις αντιβακτηριδιακές και καταπραϋντικές τις ιδιότητες, σας απαλλάσσει από τη φαγούρα και καταστρέφει τις αποικίες των μυκήτων. Καμφορά, που δρα αντισηπτικά και Μέντα, που βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο. Το Χαμομήλι προσφέρει ένα ηρεμιστικό, καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα. Salvia, που θεραπεύει και αντιμετωπίσει τις φλεγμονές. Τέλος, το Ελαιόλαδο, το οποίο καταπραΰνει το δέρμα, κάτι πολύ σημαντικό μετά από μια μακρά, κουραστική μέρα. Η κρέμα εξαφανίζει τη μυκητίαση (περιλαμβανομένων αυτών που θα αφαιρούνταν μόνο χειρουργικά) και επιλύει πολλά προβλήματα, όπως φαγούρα, φολίδωση, δυσάρεστη αίσθηση στα πόδια και φυσικά την κακοσμία.
Είναι πραγματικά μια μοναδική θεραπεία, η οποία γίνεται όλο και δημοφιλέστερη σε όλο τον κόσμο. Το Υπουργείο Υγείας έχει συμπεριλάβει την κρέμα στη λίστα των φαρμάκων, τα οποία μπορούν να πωληθούν στη χώρα μας, σχεδόν στην τιμή του κόστους. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να μπορούν να αγοράσουν την κρέμα με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Πλέον, μπορείτε να αγοράσετε την κρέμα στο Διαδίκτυο. Οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να υποβάλει μια παραγγελία και να αγοράσει την κρέμα για προσωπική χρήση. Η παράδοση γίνεται μέσω ταχυδρομείου ή κούριερ και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Η εφαρμογή της δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες.
Φυσικό προϊόν για τη μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια
Αυτή τη στιγμή, το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή. Προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε με τους φαρμακοποιούς, όμως όλοι θέλουν να έχουν μεγαλύτερο κέρδος από το Fungalor. Όμως η θέση μας είναι διαφορετική: θα πρέπει να πωλείται στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, ώστε να μπορεί να αγοραστεί από ΟΛΟΥΣ όσους το χρειάζονται (κάτι πολύ σημαντικό, λόγω της μαζικής εμφάνισης της μυκητίασης).
Υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την εφαρμογή της κρέμας;
Η κρέμα Fungalor δεν αποτελεί χημικό φάρμακο, άρα δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων μας, η κρέμα χορηγήθηκε σε 17254 ασθενείς του κέντρου μας και κανένας δεν παρουσίασε αλλεργία στα συστατικά. Η κρέμα δεν προκαλεί βλάβη στην υγεία, ενώ την ίδια στιγμή απαλλάσσει αποτελεσματικά το σώμα από τους διάφορους μύκητες, περιλαμβανομένων των πιο επικίνδυνων. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω, ότι η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από παιδιά.
Για να συνοψίσω, θα ήθελα να αναφέρω ένα παλιό ρητό "Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πνίγεται". Η μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια δεν είναι απλώς ένα αισθητικό ελάττωμα, αλλά μια σοβαρή ασθένεια, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές συνέπειες. Καλύτερα να φροντίσετε το πρόβλημα τώρα κιόλας, πριν να είναι πολύ αργά.
Υ.Γ. Κάναμε ένα αίτημα προς τον κατασκευαστή της κρέμας. Τώρα, υπάρχει η δυνατότητα μόνο για τους αναγνώστες μας, για παραγγελία του Fungalor στη μισή τιμή!
Μείνετε υγιείς και τα λέμε την επόμενη φορά!
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου, εκπομπή "Βελτιώστε την Υγεία σας".
23.06.2016