Πέμπτη, Ιουνίου 30

Η διάλυση των ΕΛΤΑ απο τ’ αριστερά ρεμάλια….

Επιστολή για το παράρτημα ΕΛΤΑ στην Κάλυμνο

Επιστολή για το παράρτημα ΕΛΤΑ στην Κάλυμνο

ΠΡΟΣ:
Πρόεδρο Δ.Σ.
& Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ
Κο Ιω. Ζαρολιάγκη Κοιν/ση :
1.    Υπουργό Μεταφορών & Δικτύων κο Χρ. Σπίρτζη
2.    Περ. Δ/νση Πειραιά & Αιγαίου
κο Πανταζόπουλο Παν.
3. ΕΛΤΑ παράρτημα Καλύμνου.
4. ΕΛΤΑ ΚΩ
5. Βουλευτές Νομού Δωδ/σου.
6. Μ.Μ.Ε.
ΘΕΜΑ: Αποδυνάμωση τοπικού παραρτήματος ΕΛΤΑ
Κύριε Πρόεδρε,

Επανερχόμαστε εκ νέου στην από 9/5/2016 με αρ.πρωτ.7384 επιστολή μας, στην οποία σας επισημαίναμε τα έντονα προβλήματα υποστελέχωσης του παραρτήματος ΕΛΤΑ του νησιού μας, προκειμένου να σας τονίσουμε ότι η κατάσταση  πλέον έχει κατά πολύ χειροτερεύσει. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες τόσο της έντονης δυσφορίας  των συμπολιτών μας, οι οποίοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν επαρκώς από το υποκατάστημα του ΕΛΤΑ, αλλά και της ειλικρινούς αγανάκτησης των εργαζομένων σε αυτό, οι οποίοι υπερβάλλουν των δυνάμεών τους καθημερινά, λόγω των δυσχερών συνθηκών και της έντονης έλλειψης προσωπικού.
Η δραματική  αποδυνάμωση του παραρτήματος της Καλύμνου δυσχεραίνει κατά πολύ την αποτελεσματικότητά του καθώς και την δυνατότητα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας, ειδικότερα αυτή την περίοδο της αυξημένης κίνησης, λόγω και της έναρξης της τουριστικής περιόδου.
Είναι περισσότερο από άμεση και επιτακτική η ανάγκη για στελέχωση του παραρτήματος με επαρκές τακτικό προσωπικό, καθώς η αποσπασματική ενίσχυσή του με αποσπάσεις υπαλλήλων από άλλα υποκαταστήματα, όχι μόνο υπερδιπλασιάζει το κόστος, αλλά δημιουργεί και επιπλέον λειτουργικά προβλήματα στο κατάστημα από το οποίο αποσπάται ο υπάλληλος, χωρίς να αποτελεί ουσιαστική λύση στο πρόβλημα.  
Ελπίζουμε, ότι -αυτή τη φορά- θα λάβετε υπ΄ όψιν  τις ειδικές παραμέτρους του ζητήματος και θα αναθεωρήσετε τις πρακτικές σας όσον αφορά την στελέχωση του τοπικού μας παραρτήματος, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας .
                                                            
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ                                                                  
Με εκτίμηση,                                                         
                                                    
Ιωάννης Αντ. Γαλουζής
Δήμαρχος  Καλυμνίων

  diafimiseto