Πέμπτη, Ιουνίου 30

ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ», ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ HOT SPOTS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

hot_spot_3

Γράφει ο Αντίοχος
Εκκενώθηκε χθες το hot spot στο Κουτσόχερο της Λάρισας, με την μεταφορά στο Κυψελοχώρι και των τελευταίων 140 απρόσκλητων. Τα «προσφυγάκια» θα παραμείνουν εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί η αναμόρφωση της δομής στο Κουτσόχερο (σε δύο μήνες), όπου θα τοποθετηθούν 200 κλιματιζόμενοι οικίσκοι, χωρητικότητας 1.700 ατόμων, και μετά θα επιστρέψουν. Επίσης, μετά την αναμόρφωσή του, το «πρότυπο» hot spot του Κουτσόχερου θα διαθέτει χώρους ιατρικών εξετάσεων, παιδότοπους και χώρους για το διοικητικό προσωπικό.

Και ποιος πληρώνει για την «αναμόρφωση»; Όπως πληροφορούμεθα, η Ερυθρά Ημισέληνος (κάτι αντίστοιχο με τον δικό μας «Ερυθρό Σταυρό») των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων!
Ερώτημα: γιατί άραγε μια πάμπλουτη χώρα, με πάμπολλες θέσεις εργασίας, αραβική και μουσουλμανική (όπως και οι χώρες προελεύσεως των «προσφύγων»), αρνείται να φιλοξενήσει έστω κι ένα «προσφυγάκι» και χρηματοδοτεί την κατασκευή πολυτελών hot spots στην Ελλάδα; Για ποιον άλλον λόγο εκτός από την ισλαμοποίηση της χώρας μας;

 ethnikismos.net