Κυριακή, Ιουλίου 24

Barbra Streisand: Ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία σε Αμερική και Καναδά

Barbra Streisand: Ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία σε Αμερική και Καναδά

Την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Αμερική και Καναδά ξεκινά η Barbra Streisand, ενώ στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει το καινούργιο της άλμπουμ.
Έχοντας στις πλάτες της μία καριέρα 50 χρόνων η γυναίκα με τη συγκλονιστική φωνή, δε διστάζει να εξομολογηθεί την «αιώνια» μάχη της με το τρακ της σκηνής, μπροστά στο κοινό της.


«Δεν το έχω ξεπεράσει απόλυτα. Πρέπει να το διαχειριστώ. Ξέρετε τι; Δεν ξέρω πόσοι καλλιτέχνες δεν έχουν άγχος. Εννοώ, είναι δύσκολο να βγεις εκεί έξω και ξέρετε… Θα σας αρέσουν τα τραγούδια που διάλεξα; Η φωνή μου θα είναι εκεί; Θα σας αρέσει τι λέω;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν νομίζω ότι θα μου φύγει ποτέ αυτό το λίγο τρακ  πάνω  στη σκηνή, αλλά από τη στιγμή που μπορώ να το  ομολογήσω  στον εαυτό μου και στο κοινό, τότε θα είμαι εντάξει, γιατί θα βρίσκονται(σ.σ: εννοεί οι θαμαστές της) πραγματικά εκεί για να με στηρίξουν. Είναι φίλοι μου, κατά μία έννοια» πρόσθεσε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια.
Η Barbra Streisand θα ξεκινήσει την περιοδεία της από το Λος Άντζελες στις 2 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 23 του ίδιου μήνα στο Τορόντο, με ενδιάμεσες στάσεις σε 6 αμερικανικές πόλεις.
Πηγή:govastileto.gr