Κυριακή, Ιουλίου 10

Θεραπεύσου από την κατάθλιψη φυσικά

stogiatrokatathlipsi.jpg
Κατάθλιψη έχουν περίπου 120 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας  έχει προβλέπει ότι η κατάθλιψη θα γίνει η δεύτερη  ασθένεια μέχρι το 2020.
Πάνω από 160 εκατομμύρια για αντικαταθλιπτικά είναι οι συνταγές φαρμάκων που γράφονται κάθε χρόνο. Ωστόσο, τα φάρμακα αυτά έχουν μικρή ή καθόλου επίδραση στην πραγματική αιτία της κατάθλιψης και είναι εξαιρετικά επικίνδυνα.

Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για την πρόληψη και την θεραπεία της κατάθλιψη φυσικά.
Το 2010, υπήρχαν 38.364 αυτοκτονιών στις ΗΠΑ
Πάνω από 90-95 τοις εκατό των ανθρώπων που πεθαίνουν από αυτοκτονία και  πάσχουν από σοβαρή ψυχιατρική διαταραχή.
Αυτές οι ασθένειες είναι θεραπεύσιμες; Ωστόσο, το ιατρικό μοντέλο έχει συντριπτικά απέτυχε στη θεραπεία αυτών των διαταραχών. Στην πραγματικότητα, η ιατρική θεραπεία με αντικαταθλιπτικά φάρμακα έχει οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες  αυτοκτονίες.
Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα είναι τόσο ευρέως συνταγογραφούμενα παρά τον πολύ μεγάλο τους κίνδυνο.
Κίνδυνοι ΑΠΌ τα αντικαταθλιπτικά ΦΑΡΜΑΚΑ
ΤΟ μεγαλύτερο Πρόβλημα ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ αντικαταθλιπτικά ΕΙΝΑΙ Ότι δεν ασχολούνται με την υποκείμενη αιτία της κατάθλιψης, μερικά από τα πιο επικίνδυνα και θανατηφόρα φάρμακα
Η κατάθλιψη, ο διαβήτης, η παχυσαρκία, οι καρδιακές παθήσεις και ο καρκίνος όλα έχουν αποδειχθεί για να προκύψει άμεσα από τον τρόπο ζωής σας. Ο τρόπος που επιλέγουμε να ζήσουμε  και τα πράγματα που  κάνουμε σε καθημερινή βάση, είτε θα προκαλέσει την ασθένεια ή θα δημιουργήσει  την υγεία και την ευεξία. Ο τρόπος που τρώμε, που σκεφτόμαστε  που ζούμε  την κάθε μέρα έχει την δύναμη να θεραπεύσει ή να  βλάψει.
Η επιλογή είναι δική μας.
Δίωξε την  Κατάθλιψη ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
Αυτές οι διατροφικές αλλαγές θα  βοηθήσει να νικήσουμε την κατάθλιψη, παρέχοντας στο σώμα μας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να αισθάνεστε  καλά, να αποκαταστήσει  τους νευροδιαβιβαστές, και την εξισορρόπηση των ορμονών για να εξολοθρεύσει τις  φλεγμονές.
ΟΧΙ ραφιναρισμένη Ζάχαρη
Πολλές Μελέτες έχουν συνδέσει την χρήση της ραφιναρισμένης ζάχαρης  με την κατάθλιψη. Ενώ ανεβάζει γρήγορα την διάθεσή σας, η ζάχαρη πιέζει εξίσου γρήγορα τη διάθεσή σας. Η μακροχρόνια κατανάλωση, στο σώμα σας θα εξαντληθούν οι βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την πρόληψη της κατάθλιψης.
Χρησιμοποιήσε αντ ‘αυτού: ακατέργαστο μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου η στέβια
Αντιφλεγμονώδη Διατροφή
Η Φλεγμονή καταστρέφει τις προμήθειες ΤΟΥ Σώματος απο τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, προβιοτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα για το σώμα σας να παράγει τους νευροδιαβιβαστές στην πρόληψη της κατάθλιψης.
Μια αντι-φλεγμονώδη διατροφή είναι ένας υγιής τρόπος για ένα μακροπρόθεσμο τρόπο ζωής. Ωστόσο, αν έχετε να κάνετε με την κατάθλιψη, την απώλεια βάρους, διαβήτη, καρδιακές παθήσεις ή καρκίνο – μια αντι-φλεγμονώδη διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για την επούλωση
Προβιοτικά
Πρόσφατη ΕΡΕΥΝΑ έχει δείξει ότι ένα κοινό στέλεχος προβιοτικών (Lactobacillus rhamnosus) μπορεί να δημιουργήσει το νευροδιαβιβαστή GABA εντός του εντέρου ενισχύοντας παράλληλα τους υποδοχείς του εγκεφάλου . Είναι μια ασφαλής εναλλακτική λύση για τα επικίνδυνα ψυχοφάρμακα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα, προωθεί ήρεμο ύπνο, ελαχιστοποιεί το άγχος και ανακουφίζει την κατάθλιψη.
Διατροφικές πηγές: γιαούρτι, κεφίρ, miso, tempeh, kimchi, λάχανο τουρσί, πίκλες, Kombucha τσάι.
Συμπληρώματα: μικροφυκών όπως σπιρουλίνα και Chlorella Προβιοτικά.
Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την καλή υγεία του εγκεφάλου. Σε χώρες με την υψηλότερη κατανάλωση ψαριών, όπως η Ιαπωνία και η Ταϊβάν, το ποσοστό της κατάθλιψης είναι 10 φορές μικρότερη από ό, τι στη Βόρεια Αμερική.
Οι άνθρωποι που πάσχουν από κατάθλιψη έχουν χαμηλότερα επίπεδα των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στο αίμα. Μια μελέτη έδειξε ότι όσο χαμηλότερο είναι το επίπεδο του ΕΡΑ, τόσο πιο σοβαρή είναι η κλινική κατάθλιψη. (4)
Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι τα συμπληρώματα ιχθυελαίου μείωσε τάσεις αυτοκτονίας και βελτίωση της ευημερίας τους. (5)
Διατροφικές πηγές: σπόρους λιναριού, σπόροι Chia, τα καρύδια, το κρύο νερό τα ψάρια (σολομός, οι σαρδέλες, αντσούγιες και).
Συμπληρώματα: Τρώτε περισσότερα ψάρια δεν είναι πάντα η πιο υγιεινή επιλογή. Για να αποφευχθεί ο υδράργυρος, PCBs, και άλλες χημικές ουσίες, θεωρούν ένα ιχθυέλαιο ή πετρελαίου κριλ συμπλήρωμα.
Η βιταμίνη D
Η βιταμίνη D έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Κάθε ιστός στο σώμα έχει υποδοχείς βιταμίνης D, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, της καρδιάς, των μυών, και το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι η βιταμίνη D είναι απαραίτητη σε κάθε επίπεδο για το σώμα για να λειτουργήσει. Η βιταμίνη D ενεργοποιεί τα γονίδια που ρυθμίζουν την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών, όπως η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη, που επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και την ανάπτυξη. (6)
Επειδή η βιταμίνη D παράγεται στο δέρμα μέσω απροστάτευτη έκθεση στον ήλιο, η ανεπάρκεια της είναι πιθανόν η αιτία της εποχιακή συναισθηματική διαταραχή (ΕΔΕ), καθώς και.
Επαρκή έκθεση στον ήλιο είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της βέλτιστης επίπεδα της βιταμίνης D . Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν λαμβάνουν αρκετή ηλιοφάνεια για να παράγουν επαρκή επίπεδα βιταμίνης D.
ΤΟ φολικό Οξύ
ΤΟ φολικό Οξύ σταθεροποιημένης αλόης φυλλικό Οξύ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Βιταμίνη Β ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ συχνα ανεπαρκής ΣΤΑ άτομα ΠΟΥ πάσχουν ΑΠΌ Κατάθλιψη
Διατροφικές πηγές:. Το φυλλικό οξύ βρίσκεται στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, τα λαχανικά, ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ Φασόλια
Βιταμίνη Β6 Η.
Η. Βιταμίνη Β6 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την παραγωγή του σεροτονίνης διάθεση-ενίσχυσης νευροδιαβιβαστών και της ντοπαμίνης. . Διάφορα φάρμακα μπορούν να παράγουν ανεπάρκεια Β6, όπως από του στόματος αντισυλληπτικά, θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης, ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ φυματίωση
Διατροφικές Πηγές:., αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά, τα φιστίκια, φουντούκια, το σκόρδο, σουσάμι ηλίανθο
ΤΟ άγχος ΕΙΝΑΙ η βασική αιτία Το Των περισσότερων ασθενειών όπως Η. Κατάθλιψη. Ωστόσο, το άγχος είναι επίσης ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής. Δεν μπορεί να αποφευχθεί εντελώς. Πώς καταφέρνουμε και να απαντήσετε σε άγχος θα καθορίσει κατά πόσον ή όχι θα προκαλέσει ασθένεια ή κατάθλιψη. Ως εκ τούτου, το στρες με δραστηριότητες  όπως ο διαλογισμός, , την προσευχή, την κηπουρική και το γέλιο είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη και την καταπολέμηση της κατάθλιψης.
Άσκηση
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ σημαντική δραστηριότητα ΣΤΟΝ τρόπο Ζωής ΓΙΑ ΤΗΝ Πρόληψη ΚΑΙ ΤΗΝ θεραπεία της κατάθλιψης. Όταν ασκείστε, το σώμα απελευθερώνει χημικές ουσίες που ονομάζονται φυσικά ενδορφίνες που προκαλούν θετικά συναισθήματα στο σώμα και το μυαλό.
Η άσκηση μειώνει επίσης τις ορμόνες του στρες όπως η κορτιζόλη. Η τακτική άσκηση είναι ένα ένας ανέξοδος τρόπους για τη βελτίωση της διάθεσης.
 Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το περπάτημα για 30 λεπτά κάθε ημέρα βελτιώνουν των συμπτώματα του ασθενούς γρηγορότερα από ένα αντικαταθλιπτικό φάρμακο.
Η Τοξικότητα
Τοξικότητα ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ αλλη σημαντική αιτία της κατάθλιψης ΠΟΥ αγνοείται Στη συμβατική Ιατρική. Στην πραγματικότητα,τα φαρμακευτικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της κατάθλιψης είναι μια σημαντική πηγή  τοξικότητας, καθιστώντας το πρόβλημα χειρότερο. Η  Τοξικότητα αναστέλλει την παραγωγή των νευροδιαβιβαστών όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη. Με την  αφαίρεση της τοξικότητα επιτρέπει στο σώμα σας να λειτουργήσει καλύτερα και το μυαλό σας να λειτουργεί με μεγαλύτερη σαφήνεια.
Τοξικότητα είναι κάτι που συναντάμε καθημερινά.
Όπως και το άγχος, είναι επίσης κάτι που δεν μπορεί να εξαλειφθεί εντελώς. Για την πρόληψη και την θεραπεία της κατάθλιψης, είναι σημαντικό να καταλάβουμε πώς ένας τρόπος ζωής  θα επιτρέψει στο σώμα σας να αποτοξινωθεί φυσικά.
Επαρκής ύπνος
Η σχέση  ΜΕΤΑΞΥ Της κατάθλιψης ΚΑΙ ΤΟΥ ύπνου ΕΙΝΑΙ πολύπλοκη. Πολλοί άνθρωποι με την κατάθλιψη θα αναπτύξουν προβλήματα με τον ύπνο αργότερα. Η αϋπνία είναι πολύ σχετική  με καταθλιπτικές διαταραχές. Ωστόσο,  η αποκατάσταση του ύπνου είναι απαραίτητη για το σώμα σας για να θεραπεύσει κανονικά την αναπλήρωση της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης
Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν με πέντε η τέσσερις  (ή  και και λιγότερο) ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Αυτό σας δίνει τα πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας από την αντίσταση σε απώλεια βάρους τον διαβήτη, ακόμα και κατάθλιψη.
Η επαρκής ποσότητα του ύπνου ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Ωστόσο, κατά μέσο όρο επτά έως εννέα ώρες ύπνου είναι απαραίτητες για να επαναφέρει το σώμα και το μυαλό και θα  επιτρέψει να επουλωθούν τα προβλήματα υγείας κανονικά.
Που ανήκουν σε μια κοινότητα, όπως μια εκκλησία, γεμίζει αυτή τη βασική ανθρώπινη ανάγκη. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε κατάθλιψη ή άγχος κατά καιρούς. Έχοντας μια ομάδα ανθρώπων που μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να σας αποτρέπει από το να αισθάνονται απομονωμένα και παρέχει πόρους για την αντιμετώπιση.
Φυσικα Συμπληρώματα και βότανα
Βάλσαμο, ενεργεί ως αντι-ιική, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και υποστηρίζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς . Ισορροπεί επίσης απαλά τους νευροδιαβιβαστές GABA, νορεπινεφρίνη, η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη.
Κρόκος
Κρόκος χρησιμοποιείται ΓΙΑ ΤΗΝ ικανότητά Της ΝΑ ΤΟ βοηθήσει πεπτικό Σύστημα ΝΑ θεραπεύσει. Επειδή οι ​​περισσότεροι νευροδιαβιβαστές γίνονται στο πεπτικό σύστημα, αυτό θα μπορούσε να είναι ο λόγος σαφράν έχει αποδειχθεί σε μελέτες για να ανυψώσει χαμηλή διάθεση. Είναι πλούσια σε καροτενοειδή και οι βιταμίνες Β. Σε μελέτες, το σαφράν έχει σχέση τόσο με το Prozac και την  ιμιπραμίνη, και βρέθηκε να λειτουργούν τουλάχιστον εξίσου καλά, ή καλύτερα, με λιγότερες παρενέργειες.
πηγή:therapeftis.blongspot.gr

 stogiatro.gr