Σάββατο, Ιουλίου 23

ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ – ΔΙΩΓΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΑΣΟΚΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ΚΑΛΤ ΝΑΤΣΙ..

katrougal mandilaki
ΠΑΣΟΚΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ΚΑΛΤ ΝΑΤΣΙ..

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ !

πρωϊνος χαφιες:
Αυτο το καθίκι με μαντηλακι στο πετο, υπο τις διαταγας του ναζι αρχηγου του, εκτελεσαν εν ψυχρω χιλιαδες συνταξιουχες γυναικες που ειχαν την ατυχια να μεινουν χηρες με παιδια νεες, ληστευοντας (κυριολεκτικα) ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ για 25 και 30 χρονια πισω το επικουρικο μερισμα (και οχι συνταξη) το οποιο εχουν πληρωσει και δεν το παραχωρει το κρατος,ενω θα απαιτησει το @ρχιδι να το επιστρεψουν και πισω!!!

Ολα αυτα, για να νομιμοποιησει η πιο ληστρικη κυβερνηση εγκληματιων, τις αρπαγες, τις κλοπες και τις απωλειες των αποθεματικων των ταμειων και να εφαρμοσει την ακραια φιλελευθερη πολιτικη Μανου, οικειοποιουμενοι του συνολου των αποθεματικων των ταμειων και προσαρτωντας το κοστος των συνταξεων ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ΠΑΡαΝΟΜΑ στον κρατικο προϋπολογισμο.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΕΣΑΛΤΟ


οσε μπομπολας
“Τρώνε” ακόμη τώρα στα τελειώματα την Ελλάδα απ’ όλες τις τρύπες..  Πάντα με τον ίδιο τρόπο απ’ τα παλιά.. Οπως η αλεπού στο κοτέτσι… Πνίγουν 10 τρώνε τη μία κότα.

Με τον τροπο αυτο, ληστευεται το συνολο των αποθεματικων,περνα στον μνημονιακο λογαριασμο εξυπηρετησης χρεους, τα περιουσιακα των ταμειων πανε στο ταϊπεδ , παρερχεται κουκουλωμα ΟΛΩΝ των ατασθαλιων που εχουνγινει ιστορικα στα χρηματα τωνταμειων. και οι συνταξεις εξαρτωνται πλεον αποκλειστικα απο τις δοσεις του μνημονιου,εαν και οταν παρθουν.
Ειναι τοση η δοσιλογικη λυσσα των κυβερνωντων, που εβαλαν το κρατος (αυτο που δεν παρισταται στις δικες για την ενεργκα ή τη ζιμενς) να αντισταθει σθεναρα και να εμποδισει τους συνταξιουχους να βρουν το δικιο τους στα δικαστηρια που ειχαν προσελθει για να δικασουν την κλοπη του PSI.
Εαν η δικαιοσυνη δεν σταθει αξια στον θεσμικο της ρολο ουτε τουτη τη στιγμη, δεν ακυρωσει αυτες τις παρανομες και αντισυνταγματικες αναδρομικες αποφασεις και δεν συρει στην τιμωρια αυτα τα ξεφτιλισμενα καθηκια που παρανομουν ασυστωλως ληστευοντας τα χρηματα των συνταξιουχων, θα εχει ανοιξει τον ασκο του αιολου γιατην αυτοδικαιη απονομη δικαιοσυνης απο καθε εναν θιγμενο ξεχωριστα. Εαν οι υπευθυνοι αυτης της ληστειας μεχρι το Σεπτεμβρη συνεχισουν να υπαρχουν βιολογικα, τοτε θα ειναι σαν ο ιδιος ο λαος να εχει επιλεξει την αυτοκτονια!