Δευτέρα, Αυγούστου 29

ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ !!!

πηγή: Intime
Εάν ο Τσίπρας δεν ήταν πρωθυπουργός. Εάν ο πρόεδρος του σύριζα ήταν ακόμα αντιπολίτευση κι είχε αναθέσει στον βουλευτή Κοντονή Σταύρο τον τομέα αθλητισμού. Τι θα έλεγε ο εν λόγω Ζακυνθινός δικηγόρος παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος; Αυτά ακριβώς τα ίδια που λέει και σήμερα ως ο αρμόδιος υφυπουργός που αποφάσισε την αναβολή του πρωταθλήματος.

Ακριβώς τις ίδιες παπαριές θα έλεγε ο Κοντονής Σταύρος. Γιατί; Για να εντυπωσιάσει. Για να κάνει λεζάντα, ότι είναι παραμύθι φούρναρης ασυμβίβαστος υπέρμαχος ενός αξιόπιστου πρωταθλήματος και εκπρόσωπος των υγιών φιλάθλων. Ακριβώς τις ίδιες πολυμεταχειρισμένες παπαρδέλες θα έλεγε, καρμπόν όπως οι προηγούμενοι υφυπουργοί, για να δικαιολογήσει την απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος.
Όπως ο Τσίπρας ο αντιμνημονιακός υπέγραψε κι αυτός μνημόνιο χωρίς να υπάρχει ΚΑΜΙΑ ελπίδα να γλυτώσει η Ελλάδα, έτσι και ο Κοντονής για μια φορά ακόμα αναβάλει αγώνες, με τη ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι τίποτα το καλύτερο δεν θα αλλάξει στο πρωτάθλημα.
Με την ευκαιρία. Πολιτικός συντάκτης υποστηρίζει ότι ο Κοντονής προετοιμάζεται για διάδοχος του Τσίπρα στον Σύριζα!!! Αυτή την πολιτική «ερμηνεία» δίνει ο αναλυτής επειδή η κυβέρνηση όλο και περισσότερο συμβιβάζεται με τους διαπλεκόμενους και από την άλλη ο υφυπουργός αθλητισμού με τη νέα δήλωσή του, περισσότερο σκληρή από ποτέ, επιτίθεται στην εγκληματική οργάνωση.
Δεν γνωρίζω αν ο σχολιογράφος κάνει πλάκα, σουρεαλίζει ή έχει πληροφορίες από το βαθύ κράτος του σύριζα. Συμφωνώ, πάντως ,πως αν ο Κοντονής γίνει πρωθυπουργός θα αλλάξουν χώρα οι διαπλεκόμενοι της Ελλάδος.

 apodytyriakias.gr