Παρασκευή, Αυγούστου 26

ΠΟΙΑ ΝΤΟΡΑ! ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ


πηγή: Intime
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης ήταν ο κουμπάρος στο γάμο της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα έχουν σχέσεις με τις μπίζνες οι όποιες φιλίες, γνωριμίες και κουμπαριές. Παλιό το ράδιο αρβύλα, από τότε που ο Μαρινάκης έγινε εφοπλιστής, ότι ξεκίνησε με «μητσοτακέικα» πακέτα.

Έχει μήπως σχέση με τον Ολυμπιακό η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως ο πατέρας της, ο επίτιμος της ΝΔ; Όχι, βέβαια. Γιατί, λοιπόν, να έχει κάποια «ανάμιξη» η αδελφή του προέδρου της ΝΔ με το κανάλι που πρόκειται να αποκτήσει ο κουμπάρος της; Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ντόρα έχει ήδη αρχίσει να... προσλαμβάνει δημοσιογράφους για το κανάλι που διεκδικεί με διαγωνισμό η... τσέπη του Μαρινάκη.
Να σου πω εγώ τι πρόκειται να γίνει, στην περίπτωση που ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού πάρει τη μία από τις 4 ή 5 συχνότητες. Θα αναθέσει τη διεύθυνση του καναλιού σ' έναν αναγνωρισμένης αξίας δημοσιογράφο. Όπως ακριβώς έκανε ο Κοντονηνάς όταν πήρε τον άλφα, παρέδωσε τα κλειδιά του καναλιού στον Νίκο Χατζηνικολάου. Μήπως έχουν γίνει οι σχετικές προσυμφωνίες. Άρα;
Άρα, δεν ισχύει ότι η Ντόρα θα έχει λόγο στο κανάλι του Μαρινάκη.
apodytyriakias.gr