Παρασκευή, Αυγούστου 26

ΒΟΜΒΑ!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ…! Ο ΤRUMP ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟ FARAGE! ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!! ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο «ΤΡΕΛΟΣ» ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ «ΖΟΥΡΛΟ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ!!

82cdb7c92f4e774cf75ed09c6526657c_L

Το Brexit είναι ένα βήμα προς την ανεξαρτησία της Βρετανίας είπε ο Ντόναλτ Τραμπ κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Mισισίπι και σημείωσε τις ομοιότητες της εκστρατείας της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ με την δικιά του προεκλογική εκστρατεία, υποστηρίζοντας πως μια «προεδρία Τραμπ» θα έφερνε την «Αμερικανική ανεξαρτησία».

Παρουσίασε τον Φάραζ ως τον αρχηγό που ύψωσε το ανάστημα του στην Ευρωπαϊκή Ένωση «ενάντια σε όλες τις πιθανότητες». Ο Φάραζ είπε στο κοινό πως «εισακουστήκαμε σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν είχαν ψηφίσει ποτέ στην ζωή τους αλλά πίστευαν ότι βγαίνοντας έξω και ψηφίζοντας για το Brexit θα μπορούσαν να πάρουν πίσω τον έλεγχο της χώρας τους, να πάρουν πίσω τον έλεγχο των συνόρων τους, να πάρουν πίσω την περηφάνια τους και τον αυτοσεβασμό τους».
Το κοινό φάνηκε προβληματισμένο από την εμφάνιση του Φάραζ, αλλά ο Τραμπ τον καλοσώρισε θερμά και έκατσε δίπλα του καθώς μιλούσε.
Ο Φάραζ, βρισκόμενος στην σκηνή με έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους των ΗΠΑ, δήλωσε πως το Βrexit ήταν «για τους μικρούς ανθρώπους, για τους πραγματικούς ανθρώπους».
Η εμπλοκή του Φαράζ είναι μέρος της νέας στρατηγικής του Τραμπ που αναπτύσσεται από τον Stephen Βannon που είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εκστρατείας του.
Αλλά η συνάντηση του Τραμπ, του πολιτικού από την Νέα Υόρκη Rudy Guliani και του Φάραζ άφησε το Μισισίπι σαστισμένο. Πριν από την ομιλίας, έγινε μια γρήγορη έρευνα στο κοινό και έδειξε ότι 8 από τα 10 μέλη του κοινού δεν είχαν ακούσει ποτέ ούτε για τον Φάραζ ούτε για το Brexit. Μια γυναίκα δήλωσε πως τον έμαθε πριν την ομιλία και κάποιος άλλος δήλωσε πως «είναι από την Βρετανία. Μόνο αυτό ξέρω».
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Τραμπ δήλωσε για την Χίλαρι Κλίντον: «είναι μια φανατική που βλέπει τους έγχρωμους μόνο σαν ψήφους, όχι σαν ανθρώπινα όντα». Πρόσθεσε επίσης: «Είναι δύσκολο να πούμε που τελειώνει το Ίδρυμα Κλίντον και που ξεκινάει το υπουργείο εξωτερικών», αναφερόμενος σε μια έρευνα του Associated Press που έδειξε ότι περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους που συναντήθηκαν με την Χίλαρι Κλίντον όταν ήταν υπουργός εξωτερικών ήταν δωρητές και στο ίδρυμα της οικογένειας Κλίντον. «Η Χίλαρι Κλίντον δεν πιστεύει στο ‘Η Αμερική πρώτα’» δήλωσε ο Τραμπ. «Πιστεύει στους δωρητές πρώτα. Και στα ειδικά συμφέροντα. Και στα λόμπι.»
Ο Φάραζ αναφέρθηκε επίσης στην Χίλαρι Κλίντον κατά την διάρκεια της ομιλίας του: «Θα σας πω αυτό. Αν ήμουν Αμερικανός πολίτης, δεν θα ψήφιζα για την Χίλαρι Κλίντον ακόμα και αν με πληρώνατε».makeleio.gr