ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ: Ο Ρέμος θαυμάζει τον μακελάρη Κεμάλ....Τρίζουν τα κόκαλα των 2.000.000 σφαγιασθέντων της μικρασιατικής καταστροφής

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΑΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΡΕΜΟ !

Σχόλιο Ιστολογίου
Ο μακελάρης του ελληνισμού της Μικράς Ασίας Κεμάλ ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες;
Και το λέει κάποιος απόγονος προσφύγων από το Αϊβαλί αυτό;
Ποιος είναι ο κος Ρέμος που μιλάει εκ μέρους των συγχωριανών του; 
Τι να πεις; Πως να τον χαρακτηρίσεις; Ανιστόρητο; Νεοταξίτη; Βαλτό;  
Τι να σχολιάσεις;
Μετά τον συνωστισμό της Σμύρνης νάτος και ο Ρέμος που πατιέται. 
ΤΡΕΛΑ. ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ. 
Η σύγχρονη νεοταξίτικη φάρα βγήκε παγανιά να ρίξει τους νέους Έλληνες  και τους Νεοέλληνες στη αιώνια ιστορική λήθη, στην αιώνια παρακμή που θα φέρει την αιώνια δουλία.
Αδέρφια επαγρυπνείτε πριν είναι οριστικά και αμετάκλητα αργά.  

Ρέμος στη Hurriyet: Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην τουρκική Hurriyet παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, στην οποία αναφέρθηκε και στον Κεμάλ χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου.

Ο έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε στην Αλικαρνασσό προκειμένου να παραχωρήσει την συνέντευξη στην Τουρκική εφημερίδα, όπου μάλιστα ο ίδιος προέρχεται από το Αϊβαλί.

«Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής αναφερόμενος στον Τούρκο ηγέτη λέγοντας μάλιστα πως είναι περήφανοι και οι συχωριανοί του που από το ίδιο χωριό προέρχεται ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες της Ιστορίας.

«Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι Τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι και για εμάς;. Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ», ανέφερε στη συνέντευξή του ο Αντώνης Ρέμος.

 
 http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2016/09/2000000.html