Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30

Η Ολλανδία το 2017 θα προκηρύξει δημοψήφισμα εξόδου από τα δεσμά της ΕΕ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ !

Διαλύεται στα εξ ων συνετέθη: Η Ολλανδία το 2017 θα προκηρύξει δημοψήφισμα εξόδου από τα δεσμά της ΕΕ!

Η γερμανική εμμονή για «ανοικτές θύρες» σε χιλιάδες παράνομους μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες οδηγεί και την Ολλανδία «έξω από την ΕΕ».
Οι απίστευτη  και με πολλές εμμονές μεταναστευτική πολιτική  της Άνγκελα Μέρκελ που επιβάλλεται στην πλειοψηφία των Ευρωπαίων έχει  προκαλέσει τεράστια δυσαρέσκεια  στους Ευρωπαίους πολίτες.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μόλις χθες τόνισε  ότι τα κράτη μέλη της ΕΕ θα πρέπει να παρέχουν καταφύγιο στους πρόσφυγες που φεύγουν με τρόμο και τον εμφύλιο πόλεμο, ανεξάρτητα από τη θρησκεία ή την πίστη τους.
Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρωθυπουργό της Μαλαισίας Najib Razak στο Βερολίνο, η Μέρκελ υπογράμμισε την ανθρωπιστική ευθύνη και τις κοινές αξίες που προστατεύουν την ελευθερία της θρησκείας στην Ευρώπη, ευρισκομένη στην κυριολεξία όμως στον «δικό της κόσμο» .
Επίσης η συμπεριφορά των  γραφειοκρατών των Βρυξελλών και  μια σειρά άλλοι  λόγοι , έχουν αρχίσει να ενοχλούν σφόδρα ολόκληρη την ΕΕ .
Κατ “αρχάς, το ατέλειωτη «ροή» των μεταναστών, και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, αποτελούν «διαλυτικά» στοιχεία για την ένωση, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα .
Στα ανατολικά της ΕΕ οι χώρες  διαμαρτύρονται επειδή η βιομηχανία τους είναι σε κακή κατάσταση, και θα πρέπει να επενδυθούν  δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν γνωρίζουν το από πού.
Οι χώρες της δυτικής Ευρώπης έχουν «ενοχληθεί» από την  σταθερή αύξηση των φόρων, και για τον ίδιο λόγο δεν θεωρούν  απαραίτητο να χορηγήσουν χρήματα για τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Στην ίδια την «ατμομηχανή» της Ευρώπης την Γερμανία  και παρά το γεγονός ότι η χώρα έχει ενωθεί από το 1990 και όλοι οι Γερμανοί πολίτες  ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στην  δυτική πλευρά της χώρας , οι πολίτες πληρώνουν ακόμη φόρο κάθε ημέρα από τις πενιχρές αποδοχές τους, για να βοηθήσουν την πρώην Ανατολική Γερμανία.
Διαλύεται στα εξ ων συνετέθη: Η Ολλανδία το 2017 θα προκηρύξει δημοψήφισμα εξόδου από τα δεσμά της ΕΕ! - Εικόνα0
«Ποιος θα ήθελε να του στερούν  κάθε μήνα  100-200 ευρώ για κάποια  «κακά  ξαδέλφια» από την Ανατολή , ενώ με αυτά θα  μπορούσε να ζήσει τουλάχιστον λίγο καλύτερα ; Φυσικά κανένας» , αναρωτιέται Γερμανός οικονομικός αναλυτής.
Οι δυτικογερμανοί  τονίζουν ότι ο Χέλμουτ Κόλ  δεν εξαπάτησε  μόνο τον Γκορμπατσόφ, όταν απέτυχε να του πληρώσει όσα του υποσχέθηκε, αλλά δεν προειδοποίησε και τους Γερμανούς για το κόστος της ένωσης με την Ανατολική Γερμανία.
Ένα κόστος που θα πρέπει να καταβάλλεται για ακόμη  50 χρόνια, ίσως και περισσότερο, και  όχι μόνο από μία γενιά.
Στην προκειμένη περίπτωση  όμως οι Ολλανδοί ευρω-σκεπτικιστές και οι συντηρητικοί προτίθενται να ακολουθήσουν πιστά τα βήματα του Ηνωμένου Βασιλείου και στην χώρα τους την Ολλανδία, με την διεξαγωγή ενός  δημοψηφίσματος αποχώρησης  από την ΕΕ.
Μια  πλούσια και ανεπτυγμένη χώρα όπως η Ολλανδία θέλει να πολεμήσει για την ανεξαρτησία της και την ικανότητα της να λαμβάνει  αποφάσεις χωρίς καμία  υπόδειξη από τις Βρυξέλλες.
Το ολλανδικό πολιτικό κατεστημένο θεωρεί ότι πρέπει να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατόν ένα δημοψήφισμα για τη διάλυση της ΕΕ, κάτι που θα απελευθερώσει όχι μόνο τους επιχειρηματίες και τους τραπεζίτες, αλλά και τους απλούς πολίτες .
Επειδή σε αυτή την περίπτωση δεν θα  φοβούνται  πλέον οι γηγενείς Ολλανδοί  πολίτες μην  τους πάρουν τις θέσεις εργασίας,  Πολωνοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, οι οποίοι άλλοι είναι πρόθυμοι να εργαστούν για πολύ χαμηλούς μισθούς , ακόμη και χωρίς ιατρική ασφάλιση.
Το ολλανδικό Κόμμα της Ελευθερίας, μετά από νέες δημοσκοπήσεις κατέχει πλέον την πρώτη θέση.
Διαλύεται στα εξ ων συνετέθη: Η Ολλανδία το 2017 θα προκηρύξει δημοψήφισμα εξόδου από τα δεσμά της ΕΕ! - Εικόνα1
Το 2017 θα πραγματοποιηθούν  βουλευτικές εκλογές στην  Ολλανδία και ηγέτης του Κόμματος της Ελευθερίας,  Geert Wilders προτίθεται να χρησιμοποιήσει την έξοδο της χώρας από την ΕΕ ως κύριο προεκλογικό του σύνθημα.
Και με μεγάλη βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων θα τον υποστηρίξει, τονίζουν Ολλανδοί πολιτικοί αναλυτές .
Οι ίδιοι  δεν αποκλείουν ότι οι Αμερικανοί θα προσπαθήσουν να θέσουν σε κίνηση το μηχανισμό προπαγάνδας για τον «χειρισμό» του πληθυσμού των Κάτω Χωρών, καταδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της ένταξης στην ΕΕ, και τονίζοντας τα μειονεκτήματα της εξόδου από αυτήν.
Αλλά η Ευρώπη, όταν  άνοιξε τα σύνορα, έχασε ΑΥΤΟΜΑΤΑ με αυτόν τον  τρόπο την ανεξαρτησία της στον καθορισμό κατεύθυνσης της εξωτερικής πολιτικής της.
Οι Ολλανδοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι το γνωρίζουν αυτό και  πραγματικά αυτό   δεν τους αρέσει καθόλου , θέλουν να λύσουν μόνοι τους δεσμούς τους με την ένωση , για  να μην εκτελούν «προθύμως και άνευ αντιλογίας» τις αδιανόητες εντολές των μεγάλων χωρών που έχουν εδώ και πολύ καιρό  ως καθοδηγητή τους την Ουάσιγκτον .
ΠΗΓΗ