Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21

Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη - Κεντρική Εικόνα
Κριός
Τα προσωπικά σας θέματα θα έρθουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και θα πρέπει να βρείτε την άκρη σε ότι σας απασχολεί. Μικρές διορθωτικές κινήσεις σε σχέσεις με φίλους και συγγενείς
μπορούν να αλλάξουν το κλίμα προς όφελός σας αλλά και να σας βοηθήσουν ως προς την υποστήριξη που ζητάτε.
Ταύρος
Είστε σε ένα κλίμα αβεβαιότητας όσον αφορά στα οικονομικά σας, αλλά και πάλι θα βρεθεί η λύση που θα σας εξυπηρετεί. Φροντίστε όμως να κλείσετε οριστικά κάποιες εκκρεμότητες που είναι στα μέτρα των δυνατοτήτων σας. Επαγγελματικά και νομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν και να απορροφήσουν μεγάλο μέρος των σημερινών σας δραστηριοτήτων.
Δίδυμοι
Νέες γνωριμίες και νέες ασχολίες για σήμερα. Φροντίστε την εικόνα σας αλλά και το νου σας, για να μπορέσετε να διακρίνετε καθαρά τις ευκαιρίες αλλά και τις παγίδες που κρύβονται πίσω από χαμόγελα και υποσχέσεις. Αισθηματικά αναζητάτε κάτι το συναρπαστικό, το οποίο δεν αποκλείεται να βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Κοιτάξτε καλύτερα!
Καρκίνος
Οι σχέσεις σας και τα προσωπικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν για σήμερα. Φροντίστε να βρείτε τον χρόνο που χρειάζονται οι δικοί σας άνθρωποι και οργανώστε καλύτερα μια κοινή ασχολία μαζί τους. Η εργασία προβλέπεται να έχει στιγμές έντασης και πίεσης, με τον κατάλληλο τρόπο όμως μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.
Λέων
Αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και τις αντιπαλότητες, κρυφές ή φανερές. Η μέρα απαιτεί να είστε συγκεντρωμένοι στο συμφέρον σας και θα πρέπει να επιδείξετε την ανάλογη σοβαρότητα και ικανότητα στην εργασία σας. Οικονομικά δεν θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο του ισολογισμού σας, γι αυτό φροντίστε όπου μπορείτε, να περιορίσετε τα έξοδά σας.
Παρθένος
Είστε ανικανοποίητοι και αρκετά εκνευρισμένοι που οι προσπάθειές σας στην εργασία δεν αποδίδουν τους καρπούς που θέλετε. Έχετε όμως πλησιάσει αρκετά τους στόχους σας και πολύ σύντομα οι καταστάσεις θα αλλάξουν και θα σας φέρουν και πάλι στην πρώτη γραμμή. Οικονομικές διεκδικήσεις και διακανονισμοί δεν ευνοούνται σήμερα.
Ζυγός
Σε λίγες μέρες ξεκινά η περίοδος την πολλής δουλειάς και της μεγάλης προσπάθειας βελτίωσης των συνθηκών της καθημερινότητάς σας. Ευνοηθήκατε αρκετά το τελευταίο διάστημα και τώρα θα πρέπει να δείξετε την αξία σας σε όλους τους βασικούς τομείς. Αισθηματικά πρέπει να σοβαρευτείτε αν θέλετε να σας υπολογίζουν όσο πρέπει.
Σκορπιός
Η προσπάθειά σας να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και να επιτύχετε τους στόχους σας συνεχίζεται και επειδή δεν έχετε ακόμα αποτελέσματα, επηρεάζεστε και ανησυχείτε για το μέλλον. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, έχετε πίστη στον εαυτό σας και σύντομα, θα έχετε τα πρώτα απτά δείγματα επιτυχίας.
Τοξότης
Θέλετε δεν θέλετε, βρίσκεστε και πάλι σε διαδικασίες επιλογής των επόμενων επαγγελματικών σας κινήσεων, των οικονομικών σας διεκδικήσεων αλλά και ενός ταξιδιού το οποίο εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά. Όση αταξία και αν υπάρχει γύρω σας, εσείς ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τα ενδιαφέροντά σας, αφήνοντας όμως κάποιους άλλους στην αναμονή.
Αιγόκερως
Η προσήλωσή σας σε θέματα τάξης δίνει αφορμές για παρεξηγήσεις και αντιπάθειες. Μην χρησιμοποιείτε τη θέση ή τα τυπικά σας προσόντα για να φέρετε τις καταστάσεις στην εργασία στα μέτρα σας. Καλύτερα να ακούσετε μια ενδιαφέρουσα ιδέα από κάποιον συνεργάτη και να εξετάσετε αν μπορεί να υλοποιηθεί, προς όφελος δικό σας και της ομάδας σας.
Υδροχόος
Η αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει και θα σας αναγκάσει να αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, να διερευνήσετε προθέσεις και γενικότερα, να ζείτε πιο ευχάριστα και πιο συντροφικά. Εσείς που αντιμετωπίζετε τον παράγοντα «απόσταση» στη σχέση σας, αναρωτηθείτε μήπως, αντί να σας ενοχλεί, να σας βολεύει.
Ιχθύες
Οι άλλοι θα σας απασχολήσουν και σήμερα, γι αυτό φροντίστε να είστε ουσιαστικοί στην επικοινωνία, ξεκάθαροι στις προθέσεις σας και απόλυτοι σε ότι παραβιάζει την ιδιωτική σας ζωή και τα όρια της ησυχίας σας. Με λίγα λόγια είστε οι μόνοι που μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και αυτό πρέπει να κάνετε!
 parapolitika.gr