Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20

Σε πελάγη ευτυχίας ο 60χρονος ηθοποιός και η 26χρονη σύντροφός του--Πατέρας για 9η φορά ο Mel Gibson

Πατέρας για 9η φορά ο Mel Gibson Πατέρας στο ένατο παιδί του θα γίνει σύντομα ο 60χρονος Mel Gibson, καθώς η 26χρονη σύντροφός του Rosalind Ross, είναι έγκυος σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού, ο οποίος έκανε την αποκάλυψη στο περιοδικό People.
Το μωρό, αναμένεται να γεννηθεί στις αρχές του νέου έτους και πηγή φιλική στο ζευγάρι αποκάλυψε στο περιοδικό πως οι δυο τους είναι ενθουσιασμένοι. «Ο Mel λατρεύει τα παιδιά και
η Ross δεν μπορεί να περιμένει να γίνουν γονείς μαζί. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν από τα καλύτερα χρόνια τους», σύμφωνα με τα όσα είπε η πηγή στο περιοδικό. Ο σταρ έχει  αποκτήσει επτά παιδιά, από τον γάμο του με την Robyn Moore, ένας γάμος που κράτησε 26 χρόνια, και έχει αποκτήσει άλλο ένα παιδί από τη σχέση του με την πρώην φίλη του, Oksana Grigorieva.
Ο Gibson και η Ross, είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν η Ross, σεναριογράφος στο επάγγελμα, έκανε αίτηση για μία θέση εργασίας στην εταιρεία παραγωγής του Mel, σύμφωνα με το site Radar Online.