ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ… ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA!

Ο ....ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.....εισέπραττε 220.000 ευρώ ανά επεισόδιο !
PARASTTSIEPR9

Δεν είναι δικό μας ρεπορτάζ. Το διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ.
Αποκαλύψεις – φωτιά για τον αρχιπροπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ, που έπαιρνε 220.000 ευρώ ανά επεισόδιο!…
Για μια φιλία που ράγισε κάνουν λόγο όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για την δύσκολη φάση που περνά η σχέση του Δημήτρη Κοντομηνά με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο Λαζόπουλος είχε συνηθίσει το κοινό του να εμφανίζεται εκτάκτως με το Τσαντίρι του κάθε φορά που οι πολιτικές εξελίξεις ευνοούσαν το δηλητηριώδες χιούμορ του καλλιτέχνη. Περιέργως σ΄αυτή τη συγκυρία που κυριαρχούν τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται στα σχοινιά ο Λαζόπουλος είναι εξαφανισμένος.
Μόλις σήμερα ο Βηματοδότης-η πιο μπαρουτοκαπνισμένη πολιτική στήλη-παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον κουίζ που φωτογραφίζει την σχέση Κοντομηνά-Λαζόπουλου:
Ποια εκπομπή σε κανάλι που δεν πήρε άδεια στοίχιζε 160.000 ευρώ το επεισόδιο; Και τώρα καναλάρχης και εκπομπάρχης βρίσκονται στα μαχαίρια, γιατί ο πρώτος θεωρεί ότι ο δεύτερος τον ξεγέλασε και ήθελε να του πάρει το κανάλι; Να προσθέσω εδώ ότι πριν από τις περικοπές που έγιναν στο συγκεκριμένο κανάλι ο εν λόγω εκπομπάρχης εισέπραττε 220.000 ευρώ ανά επεισόδιο (για να διασκεδάζει τον κόσμο με τις γνωστές του μεθόδους).
 makeleio.gr