Κώστας Μπακογιάννης εναντίον Κατερίνας Ακριβοπούλου για τη μεγάλη Μιτσatέικη μάσα--(λέγεμε μουσείο) "Π.Μπακογιάννης"

«Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο

Κώστας Μπακογιάννης εναντίον Κατερίνας Ακριβοπούλου για το μουσείο "Π.Μπακογιάννης"  - Κεντρική Εικόνα
Τα πυρά τους αντάλλαξαν στο Facebook η δημοσιογράφος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Ένταση επικράτησε εχτές αναφορικά με τη δημιουργία μουσείου στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη που πρόκειται να στεγαστεί στο σπίτι του δολοφονηθέντος πολιτικού στο χωριό Βελωτά, στην Ευρυτανία.


Το γεγονός ότι η μετατροπή του σπιτιού σε μουσείο εντάσσεται στο ΕΣΠΑ Στέρεας Ελλάδας, προκάλεσε την αντίδραση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο. Και να ζητάει και τα ρέστα όπως λέει..και η Δέσποινα Τσαντέ»

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στο σχόλιο της δημοσιογράφου.

«Ζούμε στη χώρα που μετρ/ μετρέσες της κωλοτούμπας και καλλιεργητές του μίσους νιώθουν άνετα να χλευάζουν συναισθήματα χωρίς στοιχειώδη ανθρωπιά και ηθική. Και όλα αυτά με την αφορμή της χρηματοδότησης ενός Κέντρου Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας ενός Δήμου. Βρήκανε και τις μέρες να το κάνουν. Άξιος ο μισθός σας κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου. ΥΓ1. Μη μου το πείτε, το ξέρω... όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, εκείνα χαίρονται και εσύ λερώνεσαι», έγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

http://www.parapolitika.gr