Ράπισμα Φαήλου σε Τσίπρα και Μητσοτάκη: Βοσκοτόπια εναντίον τηλεφωνικών κέντρων…
Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως για την παιδεία στο κοινοβούλιο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.:
«Στη χθεσινή συζήτηση στη βουλή, ο Πρωθυπουργός προσέφερε πλήρη κάλυψη στην εθνομηδενιστική και αντισυνταγματική πολιτική του υπουργού παιδείας.
Ο δε κύριος Μητσοτάκης, θυμήθηκε το άρθρο 16 μόνο ως προς τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και όχι ως προς την ουσία.

Για άλλη μία φορά, η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, θα υπογραμμίσει στον περήφανο καταληψία και στον ενοχικό μεσαιοχωρίτη και μελλοντικό συνέταιρο του, πως το άρθρο 16 προβλέπει ως υποχρέωση της παιδείας την εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.Προφανώς στα νάματα του ελληνικού Έθνους και της Ορθοδοξίας βασικού πυλώνα της ταυτότητας του λαού μας.
Τόσο οι διεθνιστές εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο εξίσου διεθνιστής οπαδός της «αυτορρύθμισης» της αγοράς, βάλλουν κατά του Εθνικού Σχολείου.
Η δε απάντηση του κ. Μητσοτάκη για τη μηδενιστική επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην εκκλησία και στη θρησκευτική διαπαιδαγώγηση μόνο τον Πόντιο Πιλάτο μας θυμίζει.
Και οι δύο μίλησαν για την αριστεία όμως ο λαός τους βαθμολόγησε αμφότερους κάτω από τη βάση.
Η θέση της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ είναι αυτή που προκύπτει αβίαστα από το άρθρο 16 του Συντάγματος και είναι η επαναφορά της παιδείας στο συνταγματικό της σκοπό, χωρίς μαρξιστικά η νεοφιλελεύθερα πειράματα, να ανατρέφει Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς Πολίτες.
Αναμένουμε δε με ενδιαφέρον να δούμε τη σύγκρουση που τους ενώνει: βοσκοτόπια εναντίον τηλεφωνικών κέντρων…».antinews.gr