Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15

Γαυγίσματα «Πολάκη» , αλλά και και κρυφοδεξιές υποκρισίες Τσικρικά !!!

 diafimiseto
πολακης τσικρικα

Εκείνη, (η Ευαγγέλια Τσικρικα) έκανε την δουλειά της και με την ερώτηση (γραμμένη σε χαρτάκι κατ’ εντολήν της ΝΔ) που ξεφτίλισε τον Τσίπρα….
Εκείνος,  (ο Τσίπρας)  τα θαλάσσωσε και ξεφτιλίστηκε….
Ώρα να αναλάβει δράση ο πληρωμένος πολιτικός δολοφόνος, το άγριο κι ακούρευτο τσοπανόσκυλο του τσύριζα απ’τα Σφακιά, ο ποιμενικός πολάκις.
Αντί λοιπόν να τοποθετηθεί επί της ουσίας ο «κύριος» πολάκης, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με ένα σωρό ασυναρτησίες, απειλές, φωτογραφίες άλλα ‘ντ άλλων και συνεχείς σκυλοκραυγές κατά δημοσιογράφων και άλλων τινων…

polakis-tsikrika-1

εμείς  δεν θα σχολιάσουμε τα περί  «κυρίου»  πολάκη, γιατί το κυβερνητικό αυτό στέλεχος της ψευτοαριστεράς μόνον κύριος που δεν είναι, με τις  εκφράσεις του και τα μέχρι τώρα έργα του,  όσο καιρό βρίσκεται στην κυβέρνηση συριζανέλ.  Θα σας δώσουμε να διαβάσετε, το τί μας γράφουν ενδεικτικά  δυό -τρεις  φίλοι μας τακτικοί αναγνώστες:






Ο   Α. Τ.
Η  Α. Λ.
περαστικα σε ολους τους δημοσιογραφους. προσωπικα δεν σας λειπαμε καθολου οση κλαψα και να ριχνεται. και ευχομαι να σας π…ει ασαλιωτα ο τσιπρας. για την καταντια της χωρας το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχετε εσεις οι δημοσιογραφοι και υστερα οι ποτιτικαντηδες.



Ο    jack bourda
ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΔΕΙΛΕ.
Η  Μαρία Τσ.
ΜΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΚΡΕΣ . ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ . ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΡΩΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ , ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ .
Ο  Αν. Καρ.
ΠΟΛΑΚΗ ΑΕΙ ΣΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ , ΤΣΤ-ΤΣΙ-ΤΣΙ ΤΣΥΡΙΖΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΤΕ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ , Η ΑΝΤΡΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΙΣΑ
ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ , ΑΠΟ ΠΙΣΩ , ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ
Αναστασία 
σημερα οποιος δεν γλυφει τα παπαρια του γιδοβοσκου πολακη ειναι εχθρος ετσι ειναι η δημοκρατια του σφυριζα
ο έντιμος πολίτης
οπως τωρα η ερτ συμπαρισταται στα ιδιωτικα καναλια με απεργιακες κινητοποιησεις κ μη εκδοση δελτιων, ετσι κ επι μαυρου στην ερτ, τα ιδιωτικα καναλια , δεν γινεται να το θυμαμαι μονο εγω, καναν απεργια κ αυτα κ δεν εβγαζαν δελτια. Γιατι καταπινετε τοσο απαιδευτα το παραμυθακι του τσιπρα κ του πολακη που θελουν να στρεψουν εργαζομενους εναντιον εργαζομενων κ ελληνες εναντιον ελληνων για να εχουνε να λενε. κοινωνικος αυτοματισμος ντε . τι ντεν καταλαβαινει ?
Εγω πολυ καλα θυμαμαι μερες χωρις δελτια ειδησεων απο τα ιδιωτικα καναλια, θυμαμαι δημοσιογραφους ακομα κ αυτο τον οβριο γ.γρ. της ΕΡΤ με τα μουσια , να ξημεροβραδιαζεται σε πανελ του Σκαι του Αρτ του Αλφα, που τα πουλανε αυτα τα που ησασταν ? ετσι για να χετε να λετε ρε μπασταρδοι να βανετε τους ελληνες να φαγωνονται μεταξυ τους ? σα δε ντρεπεστε αριστερα εξουσιομανη γουρουνια
Κώστας Παλαιολόγος
Οταν έκανε μαζικές απολύσεις η κυβέρνηση του Σαμαρά που ηταν κ αυτή η κύρια για την ακρίβεια μεγαλο μέρος των δημοσιογράφων?
Οι φυλακες δεν είχαν οικογένειες κ πολλοί άλλοι?
Ολα αυτα τα κανάλια τι έλεγαν επι σαμαρά..
Τπτ μονο αναπτυξη έβλεπαν.
Σκατά κ στους πασοκοσαμαραδες. Αποσκατα κ η κυβέρνηση του ψευτοθοδωρου.
Φωνάζεις κ άτη φωτιά του γείτονα οταν ερθει σπίτι σου ειναι πολυ αργά.
Κύριοι των μεγαλοκαναλιων.
Νικος Σγαρδελης 
Οταν στην ΕΡΤ τα τρωγανε και ειχανε και κρυφο 2ο λογιστηριο πληρωμων φαντασμα
δε πηγε κανεις φυλακη δε εγινε καμια δικαστικη ερευνα και η ΕΡΤ ξανανοιξε χωρις να γινει τιποτα
πολλα ατομα εκει κηφηνες τρωγανε μισθους δε εκαναν τιποτα απολυτως και υπηρχαν και υπαλληλοι
φαντασματα οπως ειχε μαρτυρησει ο Ζουγανελης οτι προσλαμβαναν ατομα που απλα περνανε το μισθο και υπαρχουν ακομα και σημερα κηφηνες στην ΕΡΤ που ΄πληρωνονται για το τιποτα.
Ο Τσιπρας και τα αριστερα κατσαπλοαπολειφαδια ειχανε μαζι με τους Δεξιους και Πασοκους απλωσει
εκει δικτυο μεγαλης μασαμπουκας εναντιον του Λαου χρονια πολλα καμια ερευνα καμια τιμωρια
και ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ χασανε το ελεγχο (οπως παντα) των αριστεροκατσαπλιαδων που ειναι γνωστοι καταληψιες και νταβατζηδες του Ελληνικου πλουτου.
Μεγαλο το θρασος τους να μιλανε για τους τεμπελοκηφηνες τις ΕΡΤ οι Συριζαιοι που αφησανε
αυτο ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ατιμωρητο.
Κανε ενα θεμα για τη ΕΡΤ να ξεφτιληστε το Τσιπρα ποσα τρωνε εις βαρος των Ελληνων
απο οτι φαινετε τα ιδιωτικα καναλια πληρωναν λεφτα στο Δημοσιο που η ΕΡΤ τα ετρωγε σε ενα χρονο μονη της..ξεφτιλιστε τους αναρχοκατσαπλιαδες με τα ψηφαλακαι και την νεα ΥΕΝΕΔ του Σταλιν πο στησανε στην ΕΡΤ που λενε ειδησεις μεσω τηλεφωνου απο το Συριζα τα ξεφτλισμενα δημοσιογραφακια οι προσκυνημενοι ξεφτιλες δημοσιογραφοι της Ελλαδος *(Πλην Χιου Και Συνεργατων ΠΑΝΤΑ!)
Κανε τους ρεζιλι για την ΚΩΛΟ ΕΡΤ ΤΟΥΣ εμας δε μας ρωτησαν αν την θελουνμε την ΕΡΤ
τα δημοψηφισματα επι Σαμαρα δειχναν οτι ΛΑΟΣ δε την ηθελε την ΕΡΤ!

Ε Δ Ω   μπορείτε να δείτε περισσότερα για το Σκάνδαλο που λέγεται ΕΡΤ !!!

 



https://cretanpatriot.wordpress.com