Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20

Να τι προσπαθεί να κρύψει ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάτω από το φαρδύ παντελόνι του!

Να τι προσπαθεί να κρύψει ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάτω από το φαρδύ παντελόνι του! - Κεντρική Εικόνα
Αποκάλυψη από την γερμανική εφημερίδα Bild
Με ένα περίεργο θέμα καταπιάστηκε η γερμανική εφημερίδα «Bild». Ασχολήθηκε με  τα φαρδιά μπατζάκια του ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν και με το τι μπορεί να κρύβει κάτω από το παντελόνι του.
Ο ευτραφής ηγέτης εθεάθη δημοσίως να φορά παντελόνι «καμπάνα» και να χασκογελά όπως πάντα. Οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι που τον συνόδευαν, δεν ακολούθησαν πάντως τη μόδα που λανσάρει ο Κιμ αλλά προτίμησαν την κλασική γραμμή.
Με τη Δύση να επικρίνει δριμύτατα την τέταρτη πυρηνική δοκιμή στην οποία οποία ισχυρίζεται ότι προέβη το καθεστώς της Πιονγιάνγκ, ο δικτάτορας Κιμ εμφανίζεται απτόητος. Κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσιο παραγωγής οξυγόνου, έδωσε μια άλλη διάσταση στο ρεπορτάζ επιλέγοντας ένα φαρδύ παντελόνι. Ο φακός, όπως ήταν φυσικό, εστίασε στα φαρδιά μπατζάκια του παντελονιού του.
«Τι θέλει να κρύψει ο Κιμ φορώντας ένα τέτοιο παντελόνι; Τα πρησμένα πόδια του ή μήπως κάτι άλλο..;», διερωτάται η γερμανική εφημερίδα Bild.
Μπορεί τα μπατζάκια του να κρύβουν κάτι, όμως τις πυρηνικές του φιλοδοξίες που απειλούν στην παγκόσμια ασφάλεια και σταθερότητα, φροντίζει να τις διατυμπανίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί..parapolitika.gr