Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13

Η χειρότερη χούντα που πέρασε ποτέ από τη χώρα


Η χειρότερη χούντα που πέρασε ποτέ από τη χώρα
O μεγάλος Μάνος Χατζηδάκης είχε πει κάποτε ότι αισθάνεται την επιθυμία να χαστουκίσει αυτούς που τον ενοχλούν ή τον πληγώνουν. Με πολύ κομψό, αστικό τρόπο περιέγραφε το συναίσθημα που είχε βλέποντας γύρω του μια χώρα που κατέρρεε.
Δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να συγκρατηθεί ζώντας στη χώρα του Αλέξη Τσίπρα κι αν θα ήταν αυτό ένα απλό χαστούκι ή αν θα «έπαιρνε... μπαζούκας να τους ξαποστείλει όλους αυτούς που μας κυβερνούν». Προκλητικοί, αμόρφωτοι, βάρβαροι, πονηροί, απάτριδες θα είχαν δώσει πολλούς
λόγους και στον Χατζηδάκη και σε όλο τον κόσμο του πολιτισμού να αντιδράσει.
Δυστυχώς, αυτή την εποχή η Ελλάδα έχει ένδεια σοφών ανθρώπων, υπηρετών των γραμμάτων και των τεχνών που θα βγουν μπροστά για να περιορίσουν τη ζημιά. Πολιτισμός σήμερα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και σίγουρα έχει δώσει μαθήματα... ήθους και έχει καλούς μαθητές. Όπως ο κ. Πολάκης ο οποίος εμφανίζεται να είναι «λαγός» της κυβέρνησης στην κατρακύλα της.
Η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο τρόπος που απαντούσε, η συμπεριφορά του, η σταλινικού τύπου άποψη για τα μίντια της Γεροβασίλη, το μπούλινγκ σε βάρος όσων δεν έχουν την ίδια άποψη. Και ταυτόχρονα η αλαζονεία της εξουσίας που προκαλεί πραγματικό... μίσος σε βάρος του κ. Τσίπρα. Είναι κακό που το λέμε αλλά αυτόν τον άνθρωπο τον μισούμε.
Τον μισούμε γιατί προσβάλλει την όποια αισθητική έμεινε στη χώρα αυτή. Δεν μπορεί εμπαθείς και αμόρφωτοι να κυβερνούν την Ελλάδα μας.
Τον μισούμε γιατί έχει δίπλα του και αποθεώνει διάφορους Πολάκηδες που ευτελίζουν τη χώρα μας. Έναν άθλιο βουλευτή και υπουργό που φακελώνει τους πολιτικούς αντιπάλους και τους ρίχνει... μαύρο επειδή δεν τον προσκυνούν.
Τον μισούμε γιατί έχει υιοθετήσει ακροδεξιές, φασιστικές νοοτροπίες από τον Καμμένο και την παρέα του. Είναι η χειρότερη χούντα που πέρασε ποτέ από τη χώρα.
Τον μισούμε γιατί φασίστες σαν την Γεροβασίλη δεν πρέπει να υπάρχουν στην Ελλάδα. Χθες η εν λόγω κυρία έκοψε τις ερωτήσεις από το Πρώτο Θέμα, από το Βήμα, από τον Ελεύθερο Τύπο και από τη Δημοκρατία. Τυχαίο; Αν ήταν δυνατόν, αν είχε προλάβει, θα είχε πετάξει με τις κλωτσιές και τη δημοσιογράφο του Alpha που την εξευτέλισε.
Τον μισούμε γιατί έχει διαλύσει τη χώρα. Το βίντεο με τον βουλευτή Καβάλας να παρακαλάει για βοήθεια στη Θάσο και να του λένε «πάρτε μετά τις 3» δείχνει που πάει το ελληνικό κράτος.
Τον μισούμε τον κ. Τσίπρα γιατί παρεμβαίνει ωμά στη Δικαιοσύνη και προκαταβάλει τις αποφάσεις του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.
Τον μισούμε τέλος γιατί μας δημιουργεί την επιθυμία να φύγουμε από την Ελλάδα που αγαπάμε μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί, μέχρι το καραβάνι με τα σκυλιά να χαθούν στην έρημο.
Είναι λίγες φορές που μεγάλο μέρος του κόσμου αισθάνεται την ανάγκη να πει «αϊ χάσου μυρμηγκάκι» που έλεγε κάποτε και ο φίλος του Τσίπρα, ο Λαζόπουλος. Πρόκειται πράγματι για μυρμήγκια που μας κυβερνούν γιατί τα αφήσαμε να γιγαντωθούν.
Θα έρθει η ώρα που θα τα πατήσουμε κάτω γιατί... τα μισούμε τα μυρμήγκια που έχουν και άποψη, που κάνουν και πολιτική ρημάζοντας την πατρίδα μας.http://www.antinews.gr