Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19

Σχέδιο «ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδας» και δημιουργίας «μουσουλμανικής ταυτότητας»» εντός της χώρας έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης

Παρουσιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη οι βασικές θέσεις του κόμματος Νέα Δεξιά. Σκληρή επίθεση Κρανιδιώτη στον Μητσοτάκη, τι είπε για το Ωραιόκαστρο.
Είμαστε κανονικοί άνθρωποι και εκπρόσωποι της επιτιθέμενης Δεξιάς που δεν φοβάται να πει το όνομά της, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, κατά τη διάρκεια
συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο τριήμερης παρουσίας του στην πόλη.

Ο κ. Κρανιδιώτης παρουσίασε τις βασικές αρχές του νέου κόμματος, που ιδρύθηκε στις 13 Μαΐου, και το οποίο στόχο έχει να καλύψει ένα «μεγάλο πολιτικό κενό», ενώ ξεκαθάρισε πως θα κατέβει αυτόνομα στις επόμενες εκλογές. «Κάποιος πρέπει να έχει πρόβλημα όρασης και ακοής για να μας μπερδέψει με τους άλλους», είπε χαρακτηριστικά, απορρίπτοντας κατηγορηματικά συνεργασίες με κόμματα του χώρου, κάποια από τα οποία, όπως σημείωσε, δεν θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τις κάλπες.

Εξέφρασε τη στήριξή του στους γονείς του Ωραιοκάστρου και στον δήμαρχο, Α.Γαβότση, για τις αντιδράσεις κατά της ένταξης προσφυγόπουλων στα σχολεία και πρότεινε τη φοίτησή τους σε σχολεία εντός των κέντρων φιλοξενίας.

«Είμαστε κανονικοί άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα και πιστεύουν στο έθνος, που μοιράζονται τα ίδια προβλήματα με τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων και που έχουν πίστη στη νομιμότητα. Απευθυνόμαστε σε όποιον αγαπάει τη χώρα του και ανησυχεί για την φοροεπιδρομή, για την επίθεση στην ιδιωτική ιδιοκτησία (μέσω του ΕΝΦΙΑ) και για την επίθεση στην εθνική μας ταυτότητα. Ήρθαμε για να πούμε την αλήθεια και να τσακίσουμε την πολιτική ορθότητα», υπογράμμισε.

Υπέρ Γαβότση – Κατήγγειλε προσπάθεια «ισλαμικού εποικισμού» της χώρας

Για ένα σχέδιο «ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδας» και δημιουργίας «μουσουλμανικής ταυτότητας» εντός της χώρας έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει στο Ωραιόκαστρο με τη φοίτηση των παιδιών προσφύγων.

Ο κ. Κρανιδιώτης εξέφρασε τη στήριξή του στον δήμαρχο, Αστέριο Γαβότση, για την πρότασή του να δημιουργηθούν σχολεία μέσα στα κέντρα φιλοξενίας, κατηγορώντας ακόμη τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι τον απαξίωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ, λέγοντας πως δεν δέχεται ρατσιστικές απόψεις εντός της ΝΔ.

«Στο Ωραιόκαστρο υπάρχουν απλοί πολίτες που ανησυχούν για τα παιδιά τους και δέχονται ανελέητη επίθεση ως φασίστες και ρατσιστές. Τα γνωστά τρολς τους διασύρουν στα social media, ενώ οι αντιφασίστες, που είναι οι πραγματικοί φασίστες, τους απειλούν με συνθήματα. Πρόκειται για έναν ρατσισμό κατά των Ελλήνων στον οποίο πρέπει να αντιδράσουμε. Στην περιοχή υπάρχουν 30.000 κάτοικοι και 25.000 μετανάστες και πρόσφυγες, δημιουργείται μια νέα μουσουλμανική ταυτότητα. Είναι φασίστας και ρατσιστής όποιος βρίζει τους Έλληνες. Δεν δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν σταλινικό, αναρχικό, ολοκληρωτικό φασίστα να μοιράζει ταμπέλες», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς από τη Voria.gr για το πώς κρίνει τον τρόπο αντίδρασης των γονέων, που προειδοποιούν με κατάληψη, είπε πως είναι μια συμβολική κίνηση που δεν ενέχει βία. «Εξάλλου, από πότε έγιναν παράνομες οι καταλήψεις; Τόσο καιρό αληταράδες πραγματοποιούν καταλήψεις στη Θεσσαλονίκη, στο ΑΠΘ και σε δημόσια κτήρια, και βανδαλισμούς. Έκανε κανείς τίποτα για αυτό;», διερωτήθηκε.

«Ο Μητσοτάκης θέλει να γίνει ο νέος φοροεισπράκτορας»

Ο κ. Κρανιδιώτης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 81η ΔΕΘ. «Ο Μητσοτάκης με τα όσα είπε στη ΔΕΘ έφτυσε στα μούτρα τους πατριώτες της Δεξιάς. Θέλει να φτιάξει μια Κεντροδεξιά, χωρίς τη Δεξιά και καταφέρεται ενάντια στις ιδέες της παράταξης. Τον αφορούν μόνο τεχνοκρατικά ζητήματα, πώς θα εισπραχθούν καλύτερα οι φόροι. Θέλει να γίνει ο νέος φοροεισπράκτορας της Ελλάδας», τόνισε.

Όπως είπε, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε καμία αναφορά σε εθνικά ζητήματα, όπως την ονομασία της πΓΔΜ και το νέο «σχέδιο απαρχάιντ» στην Κύπρο, ενώ έκανε λόγο για συμφωνία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στη διαχείριση του προσφυγικού, τονίζοντας πως «το μόνο πρόβλημα του Μητσοτάκη είναι η διαχείριση των κονδυλίων, δηλαδή πόσο κοστίζει ο κάθε πρόσφυγας».

Τον κατηγόρησε ακόμη για την έλλειψη αναφοράς στις προηγούμενες ηγεσίες της ΝΔ και για μία «αντιδεξιά τοποθέτηση», χαρακτηρίζοντας παράλληλα τη ΝΔ «κόμμα βαρόνων».

«Το νόμισμα δεν είναι πάνω από τη χώρα»

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, απαντώντας στο δίλημμα «μνημόνιο ή Grexit» είπε πως «η χώρα δεν υπάρχει υπέρ του νομίσματος», ωστόσο υπογράμμισε πως μία ενδεχόμενη άτακτη έξοδος από το ευρώ αποτελεί «σοβαρό κίνδυνο».

Ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε ευρωσκεπτικιστής, σημειώνοντας πως η ΕΕ αποτελεί μία συμφωνία συμμαχίας κρατών και όχι μία «ιερή αγελάδα». «Δεν θα θυσιάσουμε τα πάντα για τους συμμάχους μας, υπάρχουν αμοιβαίες δεσμεύσεις αλληλεγγύης που πρέπει να τηρούνται. Στα τέσσερα δεν μιλάμε με κανέναν, γονατίζουμε μόνο στην εκκλησία και τη σημαία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, η κυβέρνηση Σαμαρά απέδειξε ότι με συγκροτημένες προτάσεις μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο αρνητικά μέτρα του μνημονίου, αναφερόμενος συγκεκριμένα στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε απείθαρχοι, αλλά σοβαροί, ότι έχουμε προτάσεις», είπε.

Για τις τηλεοπτικές άδειες, έκανε λόγο για παραβάσεις στον διαγωνισμό, ενώ σχολιάζοντας το θέμα με το... βοσκοτόπι του Καλογρίτσα, είπε: «Με τον αδερφό μου έχουμε κάτι στρέμματα ελιές, τι κανάλι παίρνουμε;».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλει να ελέγξει την ενημέρωση και με τη διαδικασία που επέλεξε για τις νέες άδειες και τόνισε πως ο διαγωνισμός έπρεπε να είχε γίνει από την προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ, με περισσότερες άδειες και μια πιο σοβαρή και διαφανή διαδικασία.

Έκανε ακόμη λόγο για αλαζονεία του «μεγάλου αριστερού» πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, απέναντι στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών σταθμών που δεν πήραν άδεια, σχολιάζοντας το επεισόδιο στη συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη. «Τι έγινε μεγάλε Αριστερέ Τσίπρα που ψυχοπονάς τους εργαζόμενους; Κουνάς το δάχτυλο σε μία εργαζόμενη που χάνει τη δουλειά της; Η στάση του δείχνει ότι δεν έχει δουλέψει ούτε μία ημέρα στη ζωή του, τα χέρια του είναι πιο μαλακά και από μπαλαρίνας στο μπολσόι».

Για το προσφυγικό-μεταναστευτικό πρότεινε τη δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης για όσους εισέρχονται στη χώρα, καθώς και να γίνει προσπάθεια επιβολής κυρώσεων στην Τουρκία, την οποία χαρακτήρισε ως τον «μεγαλύτερο δουλέμπορο του κόσμου».

Για την οικονομία δήλωσε υπέρμαχος των αποκρατικοποιήσεων, «όχι όμως του ξεπουλήματος», υπογράμμισε την ανάγκη «αποποινικοποίησης της επιχειρηματικότητας» και τάχθηκε κατά της υπερφορολόγησης, χαρακτηρίζοντας τον ΕΝΦΙΑ έναν άδικο φόρο που καθιστά τους ιδιοκτήτες των ακινήτων «νοικάρηδες».
http://voria.gr
Πηγή: http://voria.gr/article/kranidiotis-epichirite-islamikos-epikismos-tis-elladas