Η ακροτελεύτια διάταξη των δούλων…

Άρθρο 121.
Υποχρέωση των  Ελλήνων  πολιτών είναι η χωρίς εξαιρέσεις αποδοχή της καταστροφής της πατρίδας τους. Με οποιοδήποτε τρόπο και με κάθε υπόδουλη συμπεριφορά. Όταν η πολιτική ελίτ  οδηγεί το Έθνος στην πλήρη διάλυση και εξαφάνιση, είναι υποχρέωση των Ελλήνων να την ανέχονται και να της αποδίδουν φόρους ικανούς για τη διατήρηση της.

Η συνενοχή των Ελλήνων σε οτιδήποτε πολιτικό, πολιτιστικό ή εθνολογικό που αλλοιώνει την συνοχή τους και οδηγεί στη μελλοντική τους εξαφάνιση, είναι καθήκον τους.

Η  τήρηση του παρόντος άρθρου οδηγεί στην εξαθλίωση τη μιζέρια και το σίγουρο θάνατο. Αυτός είναι και ο τελικός στόχος του κάθε κατακτητή που θα προσπαθήσει να υποδουλώσει τη χώρα οικονομικά, στρατιωτικά ή με οιονδήποτε άλλο τρόπο.
Η καταστροφή της Ελλάδας επαφίεται στη δειλία  των Ελλήνων.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Περὶ τοῦ/τῆς: ΙΩΑΝΝΗΣ

Η αντίσταση στο σχέδιο τους θα γίνει από λίγους, από «τρελούς» και θαρραλέους. Που αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο από κάθε κομματική ταμπέλα. Που η αξιοπρέπεια τους έχει πραγματική αξία… Και ο Θεός θα είναι μαζί τους. Γιατί ο Θεός αγαπά τον θαρραλέο και όποιον σέβεται την ελευθερία που με αυτή τον ευλόγησε… Κι αν δεν ανήκεις σε αυτούς τους λίγους… απλά αναμέρισε… Και μην τολμήσεις ποτέ να αποκομίσεις την παραμικρή δόξα από αυτή που δεν θα σου ανήκει. Γιατί η Δόξα και η Ελευθερία αξίζει στους τολμηρούς… και η ντροπή και η σκλαβιά στους δειλούς. Και όταν έρθει η ώρα της νίκης κανείς δεν θα μοιραστεί μαζί σου το παραμικρό από αυτά που δεν αξίζεις… Και σε όλη την μίζερη και γαμημένη ρουτίνα της ψεύτικης ζωούλας σου… μόνο η ντροπή θα είναι όλη δική σου…


 http://filologos10.wordpress.com