Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13

Νίκος Νικολόπουλος κατάθεση μήνυσης κατά Γ. Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία

thumbnail_unnamed-1

Ήρθε η ώρα να απολογηθεί ο Γ.Παπανδρέου..

Παπανδρέου, ως… πορτιέρης των διεθνών τοκογλύφων, κάνοντας υπόκλιση δουλοπρέπειας, άνοιξε πρόθυμα και συνειδητά την… κερκόπορτα του Καστελόριζου και έφερε τον οικονομικό και κοινωνικό όλεθρο στην Ελλάδα. Ήλθε η ώρα να συνειδητοποιήσει και να πληρώσει για ό,τι έκανε.»
Εξερχόμενος από την Ευελπίδων και έχοντας υλοποιήσει την δέσμευσή του, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ξεκίνησε κατ’ αυτό τον τρόπο τις δηλώσεις του, με αφορμή την κατάθεση της μήνυσης σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, για εσχάτη προδοσία!

Ο τελευταίος, ως γνωστόν έσπευσε στις 23 Απριλίου 2010 ν΄ ανακοινώσει αυθαίρετα, το έλλειμμα της χώρας, το οποίο στο μεταξύ «μαγειρευόταν» από τον σεφ της λογιστικής απάτης Γεωργίου «στα υπόγεια» της ΕΛΣΤΑΤ, και «προσκάλεσε» τα αρπακτικά της διεθνούς τοκογλυφίας να μην αφήσουν τίποτα όρθιο στην Ελλάδα!
O Παπανδρέου… έδρασε έξι μήνες νωρίτερα από την επίσημη παρουσίαση, των παραποιημένων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, κατά παράβαση του άρθρου 134 του Ποινικού Κώδικα.
Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Νίκος Νικολόπουλος ευχαρίστησε τα παρόντα τηλεοπτικά μέσα, αλλά και στιγμάτισε τους μνημονιακούς αχθοφόρους της ενημέρωσης, λέγοντας:
«Δεν μου κάνει εντύπωση, η απουσία τους. Έχουν άλλες… δουλειές τις τελευταίες μέρες. Αλλά, εδώ που τα λέμε, με τί μούτρα να έλθουν οι μνημονιακοί βαστάζοι; Δεν είναι μέσα στις… δουλειές τους η υλοποίηση της βούλησης του λαού να δει τον Γιώργο Παπανδρέου στο σκαμνί. Κάποτε ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου έκανε «συμβόλαια» με το λαό. Ο Γιώργος τον… μιμήθηκε με τον πιο επαίσχυντο τρόπο. Εκτέλεσε «συμβόλαιο» εξόντωσης ενός ολόκληρου και υπερήφανου λαού.
Έχει ακούσει τα νέα ο Ανδρέας και κουνάει το κεφάλι του, εκεί πάνω που βρίσκεται, γι‘ αυτό τον γιο του, που έμελλε να γεννηθεί για την καταστροφή…»
Ακολούθως, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής εξέφρασε την περιέργειά του:
«Περιμένω να δω απόψε ποιοι θα δώσουν έμφαση στη σημερινή πρωτοβουλία μου, που αποσκοπεί στην αποκάλυψη της πικρής αλήθειας, που άλλαξε προς το χείριστο τη μοίρα του τόπου και των παιδιών μας. Δεν έχω την περιέργεια να δω αν προβληθώ. Εκείνο που ενδιαφέρει είναι να συνειδητοποιήσει πλήρως ο κόσμος γιατί σήμερα υποφέρει και να «ακονίσει» την οργή του για τους «συνεργάτες των Γερμανών» και των λοιπών αιμοδιψών μνημονιακών δυνάμεων».
Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος, ζήτησε από τους συνέλληνες, μέσα στο επόμενο 15νθήμερο, να συνυπογράψουν τη μήνυση για να καταστεί εμφανής και αδιαμφισβήτητη η λαϊκή βούληση και απαίτηση για τιμωρία και να προσφερθεί η αλήθεια στο ιστορικό του μέλλοντος (emails : ninikolopoulos@gmail.com & nikosnikolopoulos.anatropi@gmail.com )
Δηλώσεις on camera Ν. Νικολόπουλου κατά την είσοδο του στην Ευελπίδων :
Ήρθε η ώρα να απολογηθεί ο Γ.Παπανδρέου…Δηλώσεις Νικολόπουλου πριν την κατάθεση της μήνυσης




http://www.triklopodia.gr/