Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16

Αυτή είναι η νέα ΒΟΜΒΑ! Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ;;;; ΜΕΡΟΣ Β΄.

ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ... ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ...


 Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή
 Στις 30 Αυγούστου 2016, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ανάρτησαν ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Μια ΒΟΜΒΑ!

Μια βόμβα, που  σε κάθε πολιτισμένη  αλλά και ... απολίτιστη χώρα, θα είχε ρίξει την κυβέρνηση.
Η ΒΟΜΒΑ, ήταν μεγατόνων και είχε τίτλο : "


(εδώ)

Το θέμα, κρατήθηκε στην κορυφή των αναρτήσεων και διαβάστηκε μέχρι στιγμής, από 14.000 αναγνώστες, ενώ αναδημοσιεύθηκε και σε άλλα blogs.
Και ενώ θα περιμέναμε όχι απλά τριγμούς, αλλά  την πτώση της σάπιας και διεφθαρμένης κυβέρνησης των κατσαπλιάδων αριστερών και των φο "πατριωτών" του ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, όλα είναι... καλά κι όλα ωραία, σε μια ατμόσφαιρα που βρωμάει σαπίλα από την διαφθορά και την διαπλοκή...
Και κάποιοι επιεικώς αφελείς και κομματόσκυλα της διεφθαρμένης κυβέρνησης, ελπίζουν ακόμα ότι αυτή η έρμη Πατρίδα, μπορεί να ανακάμψει και να πάει καλά...
Αυτό πλέον, δεν μας εκπλήσσει... άλλωστε έχουμε αντιληφθει πως το 95% του πληθυσμού, είναι ΡΑΓΙΑΔΕΣ και ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ... και μόνο το 5% είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ούτε μας εκπλήσσει το γεγονός ότι τα κόμματα του... "συνταγματικού τόξου", δεν έκαναν ούτε μια ερώτηση στη Βουλή των... εκπορνευόμενων πολιτικών, για τα όσα αποκαλύψαμε, με την βοήθεια του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, που ήταν γνώστης των αποδεικτικών στοιχείων και ο συντάκτης της αποκάλυψης.

Κι αυτό, γιατί μόνον όταν ως πολιτικός εκπορνεύεσαι, και στη ουσία αποτελείς μέρος μιας σάπιας πολιτικής κατάστασης, θα παραμείνεις σιωπηλός μπροστά σε μια τόσο σημαντική αποκάλυψη, επιβεβαιώνοντας το γνωστό "Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ".
Παρ' όλα αυτά, ελπίζαμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ΚΚΕ, θα έφερναν το θέμα στη Βουλή.

ΣΙΩΠΗ!

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ... ΕΚΤΟΣ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ"....
Το έχω γράψει πολλάκις, μήπως και αφυπνιστούν οι λοβοτομημένοι υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του ΚΚΕ, πως ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, "ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ"...

ΡΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΠΑΙΖΟΥΝ...
ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΧΡΟΝΟ... ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ", ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΔΗΘΕΝ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ... ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.

Έχω γράψει επίσης, πως... Η ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ, ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ... "ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ" ΚΙΝΗΣΗΣ...

ΕΚΕΙ ΕΠΩΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.
Κομματια παζλ αν ενώσετε, καθώς και κάποιες αναρτήσεις που θ' ακολουθήσουν, θα αντιληφθειτε τα ... επερχόμενα.

ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΕΙ... ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ... όχι πολλές, αλλά ακόμα έχει...
Ελάτε να δούμε μαζί την νέα αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά... 

Σε μια πολιτισμένη χώρα, θα προκαλούσε ΤΣΟΥΝΑΜΙ και αυτή η αποκάλυψη... στην Ελλάδα της απόλυτης διαφθοράς, θα περάσει κατά την άποψή μου, στο... ντούκου.
Δεν είναι δυνατόν, ν' αποκαλύπτεις ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, και η... "δικαιοσύνη" να μην βλέπει, να μην ακούει και να συνεχίζει αδιάφορη για την κατρακύλα της Πατρίδας, τις... συνουσίες της με τις εξουσίες...



Σε προηγούμενες αναρτήσεις με θέματα που έχει αποκαλύψει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, αλλά και σ' αυτήν που ακολουθεί, αποκαλύπτεται ένας νέος ΒΟΘΡΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ, όπου βάσει των στοιχείων, εμπλέκονται ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΑ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΜΚΟ που φέρουν την ... "σφραγίδα" του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ(!!!!!!!!!!!!)...(ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΚΟ, ΝΤΑΛΙΕ;;;;;)... "ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ" των ΡΟΜΑ, με εμπλοκή σε μετακινήσεις ΛΑΘΡΟ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΛΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και όχι μόνο, ανώτατα στελέχη του Λιμενικού που κατονομάζονται, για περίεργες σχέσεις με... "βασιλια", και φυσικά,το κερασάκι στην τούρτα, Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΦΣΟΡΑΚΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Κοινώς ... ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ...

ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ...



Η συνέχεια με στοιχεία και ντοκουμεντα όπως πάντα, από τον αποκαλύπτοντα την ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ, ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.... και έπονται κι άλλες συνέχειες... που φτάνουν ως ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... και σταματώ εδώ... γιατί γνωρίζω πόσο ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΤΗΝΗ...
Όταν όμως έρθει η ώρα, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.

ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ... ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ!

Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Δημήτρη Καμμένε, ΟΙ ΑΝΕΛ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ... ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Γι αυτό σου λέω, πουλάκι μου, ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ... ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ... ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.


 by ANTI300




Πηγή ΑΝΤΙ300