Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

Δήμαρχοι κι αριστερόστροφοι βολευτές Κρήτης, αποφάσισαν ερήμην των κρητικών: «Να φιλοξενηθούν οι χιλιάδες πρόσφυγες που θάρθουν στο νησί μας, σε σπίτια…» !!!

 diafimiseto
ped-prosfygiko-1
Κόφτε φάτσες: Κρητικοί, όλοι αριστεροπασοκοσυριζαίοι. Ολοι απο την σάπια πολιτική προβιά της μεταπολίτευσης… όλοι ανθέλληνες, εραστές της καρέκλας!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ  ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΎΜΕ:  «ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΙ ΟΧΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ –  Τ’ ΑΚΟΥΣ  ΛΑΜΠΡΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΗΡΑΚΕΛΙΟΥ,  Τ΄ ΑΚΟΥΣ  ΣΩΚΡΑΤΗ ΒΑΡΔΑΚΗ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΣ?  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ  ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΕΣΕΙΣ ΝΑΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, Μ’ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.  ΝΑΙ ΡΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΓΓΟΝΙΑ, ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ …..

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ???  ΠΟΣΑ  ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ??? ΚΑΝΕΝΑ??? ΑΙΣΧΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΑΙΣΟΧΣ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ …. 

ped-prosfygiko-3
Ρωτήσατε ρε τους πολίτες της Κρήτης, αν συμφωνούν με όσα σεις αποφασίζετε ερήμην τους??? Αλλά τα λεφτά είναι πολλά, αυτά ναι που θα μοιραστείτε…. Ναι για την μοιρασιά & τη τσέπη σας γίνονται όλα…

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ  ΑΙΣΧΟΣ !!!

ΕΡΩΤΟΥΜΕ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ ???

https://cretanpatriot.wordpress.com