Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

«Αν δεν μας πείτε ποιός είναι ο ..σύντροφος του Τσακαλώτου, ποιούς ...έπαιρνε ο Βαρουφάκης, ποιός γαμάει και ναντι ποίου τιμήματος την Γέεροβασίλη, δεν σας πιστεύουμε ρε....»... Φτιάξτε από πέντε προφίλ στο φέϊσμπουκ ή ομάδες και αρχίστε να τους πλακώνετε στα χοντρά (όμως) πουστιρλίκια...



Αντε...
Γιατί σήμερα, κόντεψα να ξεχάσω τη γλώσσα μου.
Ο συνδυασμός των δηλώσεων Παππά («δεν μασάμε»), Τσίπρα («το νταβατζιλίκι τελείωσε»), Γεροβασίλη («δικαίωμα μας να υπαγορεύουμε τις ειδήσεις στα μίντια»), επιβεβαιώνουν τον –εδώ και καιρό- ισχυρισμό μου, ότι έχουμε να κάνουμε μ’ ένα ΚΑΘΕΣΤΩΣ ψευτοτσαμπουκάδων, γυφτοπρόξενων, γαμημένων από κούνια κωλόβλαχων, αγράμματων, απαίδευτων και ηλιθίων, που το βιογραφικό ΟΛΩΝ τους εξαντλείται σε...

δέκα γραμμές.
Οι ψευτοτσαμπουκαλίδικες αυτές δηλώσεις –κι’ αυτό σημειώστε το-γίνονται επίτηδες και εκ του πονηρου και έχουν στόχο να καθυποτάξουν τον πάσα νοήμονα πολίτη, κάτω από την φασιστικής νοοτροπίας «πλατφόρμα» ότι, εμείς είμαστε κυβέρνηση, εμείς κάνουμε κουμάντο, εμείς κάνουμε ότι γουστάρουμε, διορίζουμε όποιον μαλάκα, σκατόπουστα, υπάλληλο του Σόρος ή πράκτορα θέλουμε, υπαγορεύουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, κουκουλώνουμε εγκλήματα όπως αυτό της Αιγινας και του παιδιού που χάθηκε εξαιτίας της πρεζούς ξαδέλφης του Πολάκη στην Κρήτη και εσείς (οι άλλοι) θα πρέπει να κάνετε τουμπεκί, καθόσον δεν έχετε άλλη εναλλακτική, πολιτικά, λύση.
Οι ψευτοτσαμπουκαλίδικες αυτές δηλώσεις, όμως, έχουν κι’ έναν άλλο στόχο:
Να ομογενοποιήσουν την αντίληψη των γκαγκανόβλαχων που τους ακολουθούν και σαν μαλάκες ακόμη τους στηρίζουν, να τους εμφυτεύσουν την σιγουριά ότι είναι κομμάτι αυτής της «τραβεστί» κυβέρνησης και να τους «ενώσουν» στον αγώνα ενάντια, σε εσωτερικούς, εξωτερικούς εχθρούς και γιατί όχι και ενάντια στους ...Ιλλουμινάτι.
Η απάντηση σ’ αυτά τα μαγκάκια του κώλου, δεν μπορεί να δοθεί, πλέον, μέσα από περισπούδαστες πολιτικές αναλύσεις, ούτε από την «αποκρυπτογράφηση» των λεγομένων τους και ούτε βέβαια, μέσα από τις δηλώσεις των γελοίων που παριστάνουν τους πολιτικούς αρχηγούς.
Η απάντηση πρέπει να δοθεί, με όλα τα μέσα και σ’ όλα τα μέσα, από τον καθένα που αισθάνεται προσβεβλημένος από τέτοιους είδους συμπεριφορές, από την καθεμιά που αισθάνεται ότι της πιάνουν τον κώλο ...τζάμπα και από όλους όσους δεν έχουν χάσει τα δυο δράμια μυαλό, που υποτίθεται ότι έχουν.
Και η απάντηση αυτή βέβαια, πρέπει να δίδεται σε κάθε ευκαιρία, στην γλώσσα που αυτοί κάνουν πως ξέρουν να χειρίζονται και την χρησιμοποιούν.
Μπείτε λοιπόν στα «φιλικά» προς την κυβέρνηση δημοσιογραφικά σάϊτς και κάτω από γλειψιματικά κείμενα και αγιογραφίες των κυβερνώντων, εκεί στα σχόλια για το κοινό, βγάλτε τον πιο ...βρώμικο εαυτό σας.
Μερικά σχόλια «κλισέ», σε όλα τα παραπάνω, θα μπορούσαν να είναι:
«Τι να μας πείτε ρε γαμημένοι, έχετε χάρη...»
«Της μάνας σας το μουνί τόχετε δεί μέρα?»
«Αν δεν μας πείτε ποιός είναι ο ..σύντροφος του Τσακαλώτου, ποιούν ...έπαιρνε ο Βαρουφάκης, ποιός γαμάει και έναντι ποίου τιμήματος την Γεροβασίλη, δεν σας πιστεύουμε ρε....»
Φτιάξτε από πέντε προφίλ στο φέϊσμπουκ ή ομάδες και αρχίστε να τους πλακώνετε στα χοντρά (όμως) πουστιρλίκια, έτσι ώστε να αναγκασθούν οι συριζογκαγκανόβλαχοι να γυρίσουν στα κλουβιά και στις ...στάνες τους και να φύγει η τζάμπα μαγκιά από τους κυβερνώντες!
Δυστυχώς κι’ αυτό το έχω πεί...
Αν δεν πάρει τις τύχες της χώρας το Λούμπεν Προλεταριάτο, σωτηρία δεν υπάρχει από πουθενά.
Ξευτιλείστε τους λοιπόν ..
Παντού, στον δρόμο, εκεί που πίνουνε καφέ, σ’ αυτά που λένε, στις οικογένειες και στα παιδιά τους, παντού
Κι' αν μπορείτε πλακώστε τους στα γιαούρτια, στις κλωτσιές, στις κουτουλιές, σ' ότι προαιρείσθε εν πάσει περιπτώσει.
Αλλη λύση δεν υπάρχει
sibilla-gr-