Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και πιθανόν τα δυτικά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα,
17 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 12 έως 27 βαθμούς), 24 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι τοπικά 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα (στη Βορειοανατολική Ρόδο έως 32 βαθμούς Κελσίου).
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι τοπικά μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως σχεδόν μέτριοι 5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.