Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29

Το Ρέθυμνο και οι ρεθυμνιώτες έστειλαν σαφέστατο μήνυμα προς όλους τους υποταγμένους ραγιάδες της επικράτειας: «Θα διώξουμε τους προδότες & τους αλληλέγγυους με οποιοδήποτε τρόπο» ~ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!!

 diafimiseto

δείτε κι εδώ >>>  [κλικ]

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΧΤΕΣ:   ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ


parakratikoi_kata_ellinwn_reth_(4)

Το ξύλο της χρονιάς τους από αγανακτισμένους Κρητικούς με «κατσούνες» έφαγαν οι «αλληλέγγυοι» ισλαμοφασίστες στο Ρέθυμνο.

Υπέρ της απόφασης της ΠΕΔ Κρήτης ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου (δοσίλογοι όλοι αυτοί~βλέπετε τα λεφτά δεν υπολογίζουν πατρίδες και πατριωτικά αισθήματα), το οποίο συνεδρίασε για το θέμα του μεταναστευτικού  εν μέσω σοβαρών επεισοδίων που είχαν ξεκινήσει τουλάχιστον 2,5 ώρες νωρίτερα.

Ειδικότερα, λόγω της προγραμματισμένης συζήτησης για το μεταναστευτικό σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες, έξω από το δημαρχείο, συγκέντρωση από μερίδα πολιτών που δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν οι λαθροπρόσφυγες κι όλα τα ισλαμοτζιχάντια του ΙSIS  στο νησί.  Ωστόσο, άμεσα οργανώθηκε αντισυγκέντρωση, από ομάδα αναρχοάπλυτων αριστεριστών και δοσίλογων πληρωμένων πρακτόρων  που υποστηρίζουν την έλευση των προσφύγων κατ’ εντολήν των ξενόδουλων  εντολών τους.

Τα πρώτα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκονταν ανάμεσα στις δύο συγκεντρώσεις, ενώ δεν αποφεύχθηκαν ούτε η ρίψη χημικών, σε στιγμές έντασης, αλλά ούτε και οι μικροτραυματισμοί μεταξύ των δύο πλευρών.

Ομάδα αναρχοάπλυτων αρστεριστών κάθε μορφής και αλληλέγγυων διασταύρωσε τα ξίφη της με ομάδα ατόμων και πολιτών του Ρεθύμνου που αντίκειται στη φιλοξενία προσφύγων στην Κρήτη. Οι συμπλοκές εντάθηκαν με χρήση ακόμα και καδρονιών από τις αντικρουόμενες ομάδες και πριν βγουν τα πράγματα εκτός ελέγχου, η αστυνομία πραγματοποίησε ρίψη δακρυγόνων για να καταλαγιάσει την έκρηξη, ωστόσο δεν αποφεύχθη ο τραυματισμός δεκα τριών τουλάχιστον ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το απόγευμα έγινε προσαγωγή μιας κοπέλας, η οποία όμως μεταφέρθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, καθώς ήταν τραυματισμένη, ενώ έχει συγκεντρωθεί πλήθος και στην πλατεία μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Έκπληκτοι οι κάτοικοι της πόλης σε ακτίνα χιλιομέτρων ένιωσαν ξαφνικά τσούξιμο στη μύτη και το λαιμό, ενώ δάκρυσαν τα μάτια τους, ενώ έντρομοι οι δάσκαλοι του 2ου Δημοτικού Σχολείου, απέναντι από το δημαρχείο, κλείστηκαν με τα παιδιά μέσα στις αίθουσες για να αποφύγουν τα προβλήματα από τα χημικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε, ωστόσο δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν στο Δημαρχείο, σε περίπτωση που αναζωπυρωθεί η ένταση με την επίμαχη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρεθύμνου να πραγματοποιείται κανονικά εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου και σε ζωντανή αναμετάδοση:

Εκτός δημαρχείου όμως παραμένουν ταμπουρωμένοι τόσο οι αναρχοάπλυτοι αριστεροί  «αντιφασίστες», όσο και η ομάδα των πολιτών που αντίκειται στον ερχομό των προσφύγων, ενώ εκτάκτως βρίσκεται στο Ρέθυμνο μετά τα γεγονότα και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Ανδρέας Δασκαλάκης.











Αν έχετε ισλαμοπιθήκια και τζιχάντια εκεί στο Τυμπάκι, εξαερώστε τους. Τι διάολο κρητικοί είστε!!! Απλά πράγματα…



Πληροφορίες λένε, πως  είχαν πάρει άνωθεν εντολή  οι κουκουλοφλώροι για να τρομοκρατήσουν τους έλληνες εξεγερμένους, που δικαίως δεν θέλουν τους μελλοντικούς δολοφόνους των παιδιών τους στις γειτονιές τους,   αλλά τελικά δεν τους έκατσε …  Φαίνεται, πως ο μόνος τρόπος που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους για να επανέλθει η προτέρα κατάσταση ηρεμίας στη χώρα,  είναι η άμεση επιβολή του Στρατιωτικού Νόμου, απαναλαμβάνουμε:   Άμεση επιβολή του  Στρατιωτικού  Νόμου  !!!!!!!!