Η . . . μπίζνα της δεκαετίας ! Πάμπλουτοι θα γίνουν οι Συριζαίοι από λεφτά της Ευρώπης για τους λαθρομετανάστες !

Λογαριασμὸς ἀποπληρωμῆς κόστους …προσφύγων στοὺς Ἕλληνες . . .

Λογαριασμὸς ἀποπληρωμῆς κόστους ...προσφύγων στοὺς Ἕλληνες1
Η . . . μπίζνα της δεκαετίας !

Σμφωνα μ πσημη νακονωση κυβερνητικν, τ τσιο κστος νς πρσφυγος στν λλδα εναι 15.000 ερ. 
Δηλαδ μις τετραμελος οκογενεας προσφγων, 60.000 ερ.

Κατ τ λλα ο λληνικς οκογνειες μπορον ν ζον μ 5.000 ερ κα, π ατ, ν πληρνουν κα τ κστος σιτσεως προσφύγων ! 
Το κόστος ενός πρόσφυγα στην Νορβηγία, είναι 12.000 ευρώ, ενώ στην Ελλάδα είναι 15.000» είπε ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας
Βαρειές καταγγελίες για τους χειρισμούς του αρμοδίου αναπληρωτού υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής από τον παραιτηθέντα γενικό γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποιήσεως
Δεκτή η παραίτηση Βουδούρη από τον Τσίπρα
Δεκτή έκανε ο Αλ.Τσίπρας την παραίτηση Βουδούρη που εξαπέλυσε κεραυνούς κατά Μουζάλα
Βαρειά υπονοούμενα Βουδούρη για σπατάλες στο προσφυγικό
Κάτι παραπάνω από σίγουρη ήταν η παραίτηση του γενικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής, μετά τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη, αλλά και κατόπιν της συνεχιζόμενης δυσκολίας που αντιμετωπίζει, καθώς δεν μπορεί να πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα FM, ο κ. Βουδούρης χαρακτήρισε τις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών «ακυβέρνητες», ενώ ανέφερε πως δεν έχει κποιο δικαίωμα να τοποθετεί Διοικητές, στα νησιά που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη, καθώς, δεν του το έχει εκχωρήσει ο κ. Μουζάλας, με τον οποίο, όπως κατήγγειλε, προσπαθεί να επικοινωνήσει εδώ και δύο μήνες.
Μάλιστα προχώρησε στην αποκάλυψη πως η Νορβηγία ξοδεύει λιγότερα ανά πρόσφυγα, απ’ ό,τι η Ελλάδα, τονίζοντας μάλιστα, ότι σε σύγκριση πληθυσμών, η Νορβηγία έχει δεχθεί περισσότερους: «Η Νορβηγία έχει περισσότερους πρόσφυγες συγκριτικά με τον πληθυσμό της, από ό,τι έχουμε εμείς. Πόσο ξοδεύει η Νορβηγική κυβέρνηση, ανά πρόσφυγα και ανά έτος; Ξοδεύει λιγότερο, από τα χρήματα που ξοδεύουμε εμείς. Το μέσο κόστος ενός πρόσφυγα στην Νορβηγία, ανά έτος, είναι της τάξεως των 12.000 (ευρώ). Στην Ελλάδα είναι 15.000», δήλωσε.
Υπό αυτά τα σοβαρότατα δεδομένα, λίγο νωρίτερα, ο κ. Βουδούρης είχε δηλώσει στον ΣΚΑΙ πως είναι «πιο έντιμο να υποβάλω την παραίτησή μου», σημειώνοντας πως υπάρχει ζήτημα στις σχέσεις του με τον κ. Μουζάλα. Σε επιστολή του προς τον υπουργό, αφού με προσεκτικές διατυπώσεις του επισημαίνει ότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση με την οποία θα του εκχωρηθούν επισήμως αρμοδιότητες σύμφωνα με τον νόμο, ο κ.Βουδούρης σημειώνει ότι πλέον οι συνθήκες είναι δραματικές, όχι μόνο για τους πρόσφυγες, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες «και την χώρα μας συνολικά».
Ο κ. Βουδούρης επισημαίνει επίσης ότι οι δύσκολες καιρικές συνθήκες του χειμώνα πλησιάζουν ενώ το πολιτικό γραφείο του κ.Μουζάλα, που διαχειρίζεται αυτά τα ζητήματα, δεν έχει ακόμη καταλήξει για το μέλλον των δομών φιλοξενίας, παρά τις εισηγήσεις τις οποίες η Γενική Γραμματεία Υποδοχής σε συνεργασία με την Υπάτη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες θέτουν στην διάθεση του αναπληρωτού υπουργού από τον Ιούλιο. Στην ίδια επιστολή, που απεστάλη στις 8 Σεπτεμβρίου και παραμένει χωρίς απάντηση, ο κ.Βουδούρης προβλέπει επίσης ότι «η απειλή δυσμενών εξελίξεων σε σχέση με την Τουρκία, είναι ορατή». O κ. Βουδούρης κλείνει την επιστολή σημειώνοντας ότι είναι έτοιμος να υποβάλει την παραίτησή του στον πρωθυπουργό.
Δεκτή έκανε την παραίτηση Βουδούρη ο Αλ.Τσίπρας
Τ ,τι μες θ πληρσουμε τ κστος σιτσεως-στεγσεως προσφγων κα χι Ερωπαϊκ νωσις Ο.Η.Ε., ποκαλπτεται π τν παρακτω σνδεσμο:

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ HOT SPOT !!! 

Δεν φθάνει για την καταστροφή που έφεραν στα νησιά μας με τα υποτιθέμενα κέντρα καταγραφής στη Μόρια για την Λέσβο και στη ΒΙΑΛ στην Χίο, τα οποία μετατρέπουν τώρα οι τρομεροί διαπραγματευτές του Τσίπρα σε κέντρα μόνιμης εγκαταστάσεως μεταναστών, τώρα καλούνται οι δημότες της Χίου να δανεισθούν για να πληρώσουν την κατασκευή του hotspot !!!!!!!!!
Aυτό υποστηρίζει η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ».
Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρεται…
  
Στην λύση του δανεισμού προκειμένου να αποπληρώσει το τίμημα της αποκτήσεως της ΒΙ.ΑΛ. καταφεύγει ο Δήμος Χίου. 
Με εισήγησή του στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο Στρατής Γδύσης θα ζητήσει από το σώμα την έγκριση για δύο δάνεια των 235.000 ευρώ με σκοπό να αποπληρωθεί ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στο Χαλκειός.
Η αποπληρωμή
Το συνολικό ποσό που απαιτείται για την αγορά του ακινήτου που στεγάζει το hotspot της Χίου ανέρχεται σε 670.000 ευρώ. 
Από αυτά τα χρήματα ο Δήμος έχει αποπληρώσει μόνο τις 200.000 ευρώ, ποσό που έλαβε ως επιχορήγηση από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για τα έξοδα που έχει κάνει για την διαχείριση του ζητήματος σε τοπικό επίπεδο.
Mε άλλα λόγια το φέσι το οποίο καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες της Χίου ανέρχεται 470.000 €. 
Συμπέρασμα…
Τα κέρδη στις ΜΚΟ και τους Έλληνες συνεταίρους τους, οι θέσεις εργασίας στους ξένους εργαζομένους των ΜΚΟ και τα φέσια στους μομίμους κατοίκους των νησιών.
Αυτή είναι η πολιτική του Τσίπρα, του Μουζάλα και των λοιπών περιφερειακών και τοπικών παραγόντων…