Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16

Επανάσταση, χωρίς να σηκωθείς από τον καναπέ, γίνεται; Κι όμως γίνεται! (με αποδείξεις…)

Αυτός ο καναπές του Έλληνα έχει πολεμηθεί, όσο κανένα άλλο αντικείμενο της οικίας του…
Αρχίζοντας από την γνωστή φράση «Σηκωθείτε από καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες … κ.λπ.», μέχρι την απόλυτη ειρωνεία και κατακραυγή των «επαναστατικών πυρήνων», για όποιον δεν σηκώνεται από τον καναπέ του, ώστε να λάβει μέρος στις όποιες κινητοποιήσεις – διαδηλώσεις γίνονται, για να αντισταθούμε στο καθεστώς υποδούλωσης, που μας επιβάλουν «κάποιοι».



Κι όσοι σηκώθηκαν και πήγαν και διαδήλωσαν και φώναξαν και διαμαρτυρήθηκαν, εν τέλει, έφαγαν ξύλο και πέτρες και χημικά και κινδύνεψε η ζωή του συνταξιούχου παππούλη και της μάνας που πήγε με το μωρό στο καροτσάκι, για να μας αποδείξουν ατράνταχτα, αυτοί οι «κάποιοι», πως ό,τι κι αν κάνουμε, όσο κι αν χτυπιώμαστε, αυτά που έχουν προγραμματίσει να κάνουν, θα τα κάνουν.

Και φτάνει η ώρα της περιβόητης δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών των καναλιών, για να μας αποδείξει την δύναμη του καναπέ μας!

Όταν κάποιοι δίνουν 40, 50 κι 70 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσουν μόνο αέρα κοπανιστό, λέτε να τους πιάνουν κώτσους;

Φυσικά ποντάρουν ότι θα 10πλασιάσουν τα λεφτά τους, γιατί αυτοί είναι έμποροι!

Και δεν ποντάρουν μόνο στην πίτα των διαφημίσεων (που μας λένε), αλλά στην δύναμη και την εξουσία των ΜΜΕ, όπως και στις μίζες που θα παίρνουν, για να παπαγαλίζουν αυτά που ορίζουν «κάποιοι».


Αυτοί είναι οι έμποροι, που δεν απορροφούν μόνο την αγοραστική μας δύναμη, αλλά και την ζωή μας, τον χρόνο μας, την ψυχή μας, καθώς μας ψυχ-αγωγούν (αγωγή ψυχής) με σαπίλα και μας δια-σκεδάζουν (σκεδάζω = σκορπίζω) τον χρόνο.

Η διαδικασία αυτής της μοιραίας δημοπρασίας αποτίμησε τις ψυχές και τον χρόνο των Ελλήνων σε 240 εκατομμύρια ευρώ. Μήπως πρέπει να τους πούμε ότι δεν πουλάμε;

Το τί κάνεις, Έλληνα, με τον καναπέ σου, είναι δικαίωμά σου. Η μαγκιά είναι να το κάνεις έξ-υπνα, δηλαδή εκτός ύπνου!

Οδηγίες για την επανάσταση του καναπέ, με δύο κινήσεις:
α) Απλώς πατάς ένα κουμπί και την κλείνεις τη ρημάδα…

β) Απλώνεις τα χέρια και του πετάς τα …καλώδια έξω, του αποκωδικοποιητή και για να το τερματίσεις, ντουγρού για τα σκουπίδια, μην τυχόν και «σπάσεις», πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της απεξάρτησής σου απ’ το ναρκωτικό.

«Όλοι μαζί μπορούμε» να μετατρέψουμε τα εκατομμύριά τους σε χαρτί τουαλέτας! Η Δύναμις βρίσκεται στον καναπέ μας!


Από την Φωτεινή Τυράσκη
(κάποια που πέταξε το χαζοκούτι από το σπίτι της, πριν 15 χρόνια…)

Υ.Γ. Όσοι δεν έχετε την δύναμη να κάνετε, έστω και αυτό το απλό πάτημα του κουμπιού, μην αγχώνεστε… Είστε πεθαμένοι και δεν το ξέρετε. Καλόν Ύπνο…