Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21

Συννεφιά και βροχόπτωση αναμένονται σήμερα

Σήμερα Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 αναμένονται αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα με παροδικές ασθενείς βροχοπτώσεις. Κατά τόπους όμβροι θα σημειωθούν μετά το μεσημέρι κυρίως στις περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 13 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 24, στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 28. και στην Κρήτη από 19 έως 26.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, αυξημένες από το μεσημέρι, οπότε θα σημειωθούν ασθενείς βρoχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Βροχοπτώσεις ή όμβροι θα εκδηλωθούν προς το βράδυ, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς.