Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22

Μενεγάκη - Λάτσιος: Νέος κύκλος διαμάχεων

Μενεγάκη - Λάτσιος: Νέος κύκλος διαμάχεων Δεν έχει τέλος  η δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων, μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους. Το πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso»,
βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική λύση του προβλήματος τους.
Σύμφωνα με τiς τελευταίες εξελίξεις ορκίστηκε πραγματογνώμονας, ο οποίος θα λύσει τον «γόρδιο δεσμό» σχετικά με τη βίλα των Μελισσίων. Για την βίλα με τα χρυσά ταβάνια και την πισίνα θα γίνει και νέα συζήτηση στο ακροατήριο, μετά την πραγματογνωμοσύνη και θα φανεί αν το ακίνητο μπορεί να «σπάσει» στα δύο.
Το ρεπορτάζ της «Espresso» αποκαλύπτει πως η ορκωμοσία του πραγματογνώμονα, που διατάχθηκε από το δικαστήριο για να βοηθήσει τους δικαστές στην έκδοση της απόφασης, έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Ωστόσο η πλευρά του Γιάννη Λάτσιου όρισε και δικό της τεχνικό σύμβουλο ώστε να εξετάσει το σπίτι, ενώ η  Ελένη Μενεγάκη δεν προέβη σε αντίστοιχη κίνηση.
Μετά την αυτοψία του πραγματογνώμονα, το πρώην ζευγάρι θα κληθεί να καταθέσει ξανά, ώστε το δικαστήριο να εκδώσει την τελική απόφασή του. Το πόρισμα θα δείξει τη συνολική αξία του ακινήτου, ενώ θα εκτιμηθεί κατά πόσο είναι εφικτό η βίλα να χωριστεί στα δύο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, κοινός φίλος του ζευγαριού που βρέθηκε στο δικαστήριο είχε τονίσει ότι: «Το ακίνητο φτιάχτηκε για να μείνει αρχικά στα δύο παιδιά που είχαν τότε ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί να χωριστεί. Υπάρχουν δύο είσοδοι και δύο ρολόγια της ΔΕΗ. Η αξία του ακινήτου δεν ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ».govastileto.gr