Σάλος στη Δανία για το σπρέι πιπεριού κατά των προσφύγων-- ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

Κατακραυγή προκάλεσε από τους Αριστερούς αλληλέγγυους η κίνηση του ακροδεξιού κόμματος της Δανίας να μοιράσει... σπρέι κατά των προσφύγων για την προστασία των πολιτών.

«Σπρέι για πρόσφυγες: νόμιμο και αποτελεσματικό» γράφει η συσκευασία που μοίρασε στη νότια πόλη Χάντερσλεβ το Κόμμα των Δανών, που θέλει να απομακρυνθούν από τη χώρα όλοι οι μη δυτικοί μετανάστες και φιλοδοξεί να μπει στο κοινοβούλιο στις επόμενες εκλογές.
«Δεν νομίζω ότι είναι προκλητικό. Αντιμετωπίζουμε ένα υπαρκτό πρόβλημα στην κοινωνία μας, όπου πολλοί Δανοί νιώθουν ανασφάλεια, και φόβο..
Εν μέρει επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί μετανάστες στη χώρα και εν μέρει επειδή οι πολίτες δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους», δήλωσε ο ιδρυτής και ηγέτης του νεοναζιστικού κόμματος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι διανεμήθηκαν 137 σπρέι και ότι σκοπεύει να επαναλάβει την ενέργεια την επόμενη εβδομάδα.Επειδή το σπρέι πιπεριού απαγορεύεται στη χώρα, το ακροδεξιό κόμμα χρησιμοποίησε λακ μαλλιών για την ξενοφοβική καμπάνια του. Η κίνηση προκάλεσε τεράστια οργή στους Αριστερούς ΜΚΟ . «Το βρίσκω αηδιαστικό λέει μια από ΜΚΟ με προσβάλλει τόσο πολύ αυτή η κίνηση», --προφανώς προσβάλει τη πορτοφόλα της..... --«Εχουν περάσει τόσα πολλά για να ερθουν απ' όλα τα μέρη και τώρα τους λένε ότι είστε τόσο ανεπιθύμητοι που πρέπει να σας ρίξουμε σπρέι», αντέδρασε η Σαρλότ Μπεκ από το Σίλκεμποργκ.