Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24

Ο ρόλος των παιδιών στο διαζύγιο των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζόλι

Τα λάθη που παραδεχόταν ότι έκανε ο Πιτ και τα παραπόνα της Τζολί


Ο ρόλος των παιδιών στο διαζύγιο των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζόλι
Πληθαίνουν οι φήμες και υποψίες ότι πίσω από το χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζόλι κρύβεται ο τρόπος που φέρονταν στα παιδιά τους.
Τα έξι παιδιά του ζευγαριού, οι Maddox, Pax, Zahara, Knox, Vivienne και Shiloh, αναφέρονται συχνά άλλωστε στις ξεχωριστές δηλώσεις του ζευγαριού για το χωρισμό τους, κάτι που προκάλεσε
όργιο φημών ότι ήταν ένας βασικός λόγος πίσω από το διαζύγιο μετά από 12 χρόνια που είναι μαζί.
«Η Αντζελίνα θα κάνει πάντα ό,τι είναι προς το συμφέρον ώστε να φροντίζει τα παιδιά της», δήλωσε ο μανατζέρ της στο E! News.
«Είμαι πολύ λυπημένος από αυτό», σημειώνει από τη μεριά του ο Μπραντ Πιτ σε δήλωση που εξέδωσε, συμπληρώνοντας πάντως ότι «όμως αυτό που μετράει τώρα κατά κύριο λόγο είναι η ευτυχία των παιδιών μας».
Μόλις πέρσι, ο 52χρονος Μπραντ είχε παραδεχτεί ότι ήταν πιο σκληρός με τα παιδιά απ’ ό,τι η σύζυγός του.
«Εγώ είμαι (σ.σ. ο αυστηρός) με τα αγόρια. Τα κορίτσια δεν κάνουν αταξίες, κι έτσι δε χρειάζεται να είμαι (σ.σ. μαζί τους)», είχε δηλώσει.
Το Μάρτιο του 2012, η Αντζελίνα είχε δηλώσει: «Συνήθιζα να είμαι ο αυστηρότερος γονιός αλλά από τη γέννηση των διδύμων, ο Μπραντ έπρεπε να παίζει τον ‘κακό αστυνομικό’ συχνότερα. Εξαρτάται ακόμη για το ποιο παιδί μιλάμε… Νομίζω πως είμαι λίγο πιο κοντά στα κορίτσια, όμως αυτός τα κάνει πάντα να γελούν».
Ο Μπραντ είχε παραδεχτεί επίσης πως δεν ήταν πάντα σωστός πατέρας: «Όχι πως είμαι ένας απαράδεκτος γονιός, αλλά σίγουρα έχω κάνει λάθη κι έπρεπε να τα διορθώσω», είχε δηλώσει το 2011.
Σήμερα, η Αντζελίνα Τζόλι ζητά την επιμέλεια των παιδιών εν μέσω ισχυρισμών ότι ανησυχεί όλο και περισσότερο για τις πατρικές ικανότητες του ηθοποιού. Η κίνηση αυτή έγινε γνωστή όταν πηγές κοντά στην ηθοποιό μίλησαν ότι η Τζόλι είχε γίνει έξω φρενών με τον τρόπο που «ο Μπραντ ανέτρεφε τα παιδιά», προσθέτοντας ότι η ίδια «ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένη με τις μεθόδους του». Επιπλέον, φήμες θέλουν την Τζόλι να έχει κουραστεί από τη χρήση κάνναβης και ενδεχομένως αλκοόλ, ένας συνδυασμός που η ίδια πιστεύει ότι οδηγεί σε «προβλήματα θυμού».