Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τα βάζει με το Λάκη Λαζόπουλο: «Αυτό το λάθος θα το πληρώσει»

collage-mixalopoulos-lazopoulos-1024x922


Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τα είπε έξω από τα δόντια στην τελευταία του συνέντευξη. Μίλησε επί παντός επιστητού και εξαπέλυσε επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο.Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην σημερινή σάτιρα καθώς τις σύγκρινε με τις επιθεωρήσεις που ανέβαζαν σπουδαίοι ηθοποιοί τις περασμένες δεκαετίες. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος εξήγησε: «Σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιες. Ούτε και ηθοποιοί με τέτοια δύναμη ονόματος
που θα έφερναν τα πάνω – κάτω».Μάλιστα είπε ρίχνοντας τα βέλη του προς το Λάκη Λαζόπουλο: «Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα» σημείωσε στην εφημερίδα Freddo.
Θα δωθεί άραγε κάποια συνέχεια από την πλευρά του Λαζόπουλου; Τίποτα δεν είναι βέβαιο, ωστόσο σήμερα, ο γνωστός δημιουργός και ηθοποιός μίλησε για την κατάσταση του Alpha. «Είναι βαθιά η στεναχώρια όλων μας, εκεί στον Alpha. Ίσως ακόμα μεγαλύτερη για αυτούς που ξεκίνησαν από τα πρώτα βήματα μέχρι τη σημερινή δύσκολη, πολύ δύσκολη συγκυρία», έγραψε ανάμεσα σε άλλα.
 http://arouraios.gr