Δεν το περίμενε ΑΥΤΟ κανένας | Δυστυχώς ΣΚΛΗΡΟ χτύπημα για τον Αντώνη Ρέμο…

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ
Αντί για τραγούδια… άρχισαν τα παρατράγουδα για τον Αντώνη Ρέμο
Οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή στη «Hurriyet» σχετικά με τον Κεμάλ Ατατούρκ -τις οποίες παρέθεσε η «Espresso»- αλλά και οι εξηγήσεις που έδωσε κατόπιν, μέσω της ανάρτησής του στο facebook, γύρισαν μπούμερανκ πάνω του.

Όλοι είδαν να υποστηρίζει, ότι είτε έγινε λανθασμένη μετάφραση από τα τουρκικά στα ελληνικά, είτε τα μέσα της γειτονικής χώρας άλλαξαν τα λεγόμενά του, με αποτέλεσμα να «ταρακούνησαν» τους διοργανωτές μεγάλου live του τραγουδιστή στη Νέα Υόρκη, στις 28 Οκτωβρίου, και τους ανάγκασαν τελικά να το ακυρώσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί, ανήμερα την εθνική μας επέτειο, στο Town Hall, ένα ιστορικό κτίριο στην καρδιά της αμερικανικής μητρόπολης, χωρητικότητας 1.500 ατόμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η προπώληση των εισιτηρίων είχε ήδη αρχίσεικανονικά, με τα «μαγικά χαρτάκια» να κοστίζουν από 59 έως 119 δολάρια.

remos-1Ωστόσο, μετά τον σάλο που ξέσπασε με όσα είπε ο τραγουδιστής -με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού να ζητάει αντί συγγνώμης μια συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την «έκδοση σχετικών με την Ποντιακή Γενοκτονία εργασιών».
Τελικά όμως οι υπεύθυνοι του live το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν να το ακυρώσουν, αφού οι ομογενείς εμφανίζονται εξαιρετικά ενοχλημένοι…
πηγη vip-news.gr