Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25

«Κρυφή αποθήκη της ΕΠΟ στην οδό Φυλής»

Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» για την ΕΠΟ.
Μετά από έρευνα που έκανε το ΣΔΟΕ βρέθηκαν αποθήκες στην οδό Φυλής στις οποίες η ομοσπονδία κρατούσε κρυφά έγγραφα και βιβλία τα οποία είχε δηλώσει ότι είχαν καταστραφεί.



«Ωστόσο το ΣΔΟΕ αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν περιέλθει στην υπηρεσία εντόπισε και κατέσχεσε σε αποθήκη που διατηρούσε η ΕΠΟ στην οδό Φυλής δώδεκα κούτες που περιέχουν μεταξύ άλλων στοιχείων και τα δηλωθέντα ως κατεστραφέντα βιβλία και στοιχεία. Το ΣΔΟΕ ήδη προχωρά στην επεξεργασία των κατασχεθέντων, τα οποία αναμένεται να φωτίσουν την επίμαχη περίοδο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το οποίο συνεχίζει...

«Προφανές είναι ότι ορισμένοι στην ΕΠΟ έχουν αρχίσει να κελαηδάνε και πιθανότατα θα προκύψουν πολλές αποκαλύψεις. Πέρα όμως από τη σοβαρότητα των εξελίξεων, η υπόθεση έχει και σημειολογικό ενδιαφέρον από τη στιγμή που η Ομοσπονδία επέλεξε να δημιουργήσει κρυφές αποθήκες στο δρόμο που είναι διάσημος για Οίκους Ανοχής, όπως συχνά λέγεται ότι έχει καταντήσει το άθλημα και η Ομοσπονδία του».

Εκτός αυτών, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τις Αρχές διαπιστώθηκε ότι υπήρξε άρνηση συνεργασίας των υπευθύνων της ΕΠΟ κάτι που προβλημάτισε του επικεφαλής του ΣΔΟΕ. Μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα ότι άτομα της ΕΠΟ προσπάθησαν πετάξουν έξω τους απεσταλμένους του ΣΔΟΕ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα...

«Η πληροφορία ότι στην ΕΠΟ επιχείρησαν να πετάξουν έξω το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ είχε κυκλοφορήσει και τώρα επιβεβαιώνεται με κάθε επισημότητα, καθώς όπως φαίνεται στο έγγραφο που δημοσιεύει ο Μικροπολιτικός, «από τον Ιούνιο του 2016 που επιδόθηκε η σχετική πρόσκληση έναρξης ελέγχου και καθ’ όλη τη διάρκεια του ελέγχου η διοίκηση και οι υπάλληλοι της ΕΠΟ δεν έδειξαν καμία διάθεση συνεργασίας».
Πηγη sportfm

 .ksipnistere.com