Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16

Αποκάλυψη: Γιατί η κυβέρνηση άνοιξε πόλεμο με τον Στουρνάρα


Αποκάλυψη: Γιατί η κυβέρνηση άνοιξε πόλεμο με τον Στουρνάρα
Μια βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης σκάει οσονούπω. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή των 3 εκατομμυρίων που κατέθεσε ο Χρήστος Καλογρίτσας για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ποιος του είχε δώσει την εγγυητική; Μα η αγαπημένη τράπεζα του κ. Σπίρτζη, του κ. Παππά αλλά και του κ. Τσίπρα, η Attica Bank. Αποκαλύπτεται λοιπόν γιατί στήθηκε όλη αυτή η πλεκτάνη σε βάρος της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα που έγινε από την ΤτΕ διαπίστωσε ότι συγκεκριμένα «λαμόγια» πήγαιναν τους τελευταίους μήνες, και μέχρι πρότινος, με υπουργική εντολή, κι έπαιρναν δάνεια από την τράπεζα Αττικής. Έτσι, με απόφαση της τράπεζας της Ελλάδος, σταματούν μέχρι νεωτέρας όλες οι χορηγήσεις από την Attica Bank. Προφανώς βγήκαν οι σκελετοί από την ντουλάπα κι ενδεχομένως κάποιος από τους σκελετούς να είναι και του Καλογρίτσα.
Αν υπάρχει πρόβλημα με την εγγυητική τότε τινάζεται στον αέρα ο διαγωνισμός και ο επιχειρηματίας θα πρέπει να αποχωρήσει και να πάρει άδεια ο Σαββίδης. Κάτι που εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε από τη Θεσσαλονίκη και ο κουμπάρος Πάνος Καμμένος.
Τίθεται όμως και μείζον θέμα για την κυβέρνηση που δεν ήλεγξε την φερεγγυότητα του κ. Καλογρίτσα αλλά αποδέχθηκε την εγγυητική και μάλιστα 40 λεπτά αφ' ότου εξέπνευσε η προθεσμία.
Φαίνεται ότι κάποιοι ήθελαν πάση θυσία να πάρει μέρος ο Καλογρίτσας στον διαγωνισμό και να πάρει και άδεια. Έδωσαν εντολή στην Αττικής να χορηγήσει την εγγυητική επιστολή, όμως, επειδή πλέον υπάρχει έλεγχος και οι τράπεζες δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, έρχεται τώρα η βόμβα.
Γι' αυτό και ο Στουρνάρας έκοψε τις χορηγήσεις ώστε να ερευνηθεί ποια άλλα λαμόγια πήραν λεφτά και πότε, ποιοι εργάζονται και ποιοι προσλήφθηκαν τον τελευταίο καιρό από την τράπεζα κατ' εντολή την κυβέρνησης.
Και ξεκαθαρίζεται πλέον και γιατί η κυβέρνηση ανοίγει πόλεμο με τον Στουρνάρα.
Έχει να γίνει ακόμη χαμός...http://www.antinews.gr