Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27

Βρετανίδες εθελόντριες κάνουν μαζικά σeξ με μετανάστες κάθε μέρα


Καταστάσεις απόλυτης παρακμής και απομόνωσης.
Ευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε συνθήκες που προσβάλλουν τον «εκπολιτισμένο» δυτικό κόσμο.
Είναι η «ζούγκλα του Καλαί» στη Γαλλία, όπου χιλιάδες μετανάστες στοιβάζονται εδώ και χρόνια, ξεχασμένοι από τους Ευρωπαίους, την παγκόσμια κοινότητα, τον ίδιο τον άνθρωπο.
Στο Καλαί της Γαλλίας, σε ένα κομμάτι γης δίπλα στην θάλασσα, έχουν κατασκηνώσει εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες και έχουν έναν και μόνο στόχο, να διεισδύσουν στη σήραγγα κάτω από τη Μάγχη, προκειμένου να φθάσουν στη Βρετανία και να αναζητήσουν καλύτερη τύχη.


Καταγγελίες που διαγράφηκαν από το διαδίκτυο μετά το σάλο, θέλουν βρετανίδες εθελόντριες να κάνουν σeξ με δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες την ημέρα.

Συγκεκριμένα, ανώνυμος πληροφοριοδότης κατήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook ότι Βρετανίδες εθελόντριες επισκέπτονται την «ζούγκλα» στο Καλαί, όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται ο αυτοσχέδιος καταυλισμός, με σκοπό να κάνουν σeξ με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες!

Η σχετική καταγγελία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «People to People Solidarity», η οποία ανήκει σε μια ομάδα Βρετανών, που έχουν στόχο να προσφέρουν βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στην «ζούγκλα του Καλαί». Όμως, ο σάλος που ακολούθησε την ανάρτηση και τα σχόλια και η κριτική από μερίδα εθελοντών, ότι η καταγγελία θα έπρεπε να κρατηθεί μυστική, οδήγησε στην διαγραφή της ανάρτησης.

«Έχω ακούσει για αγόρια ανήλικα να κάνουν σeξ με εθελόντριες, έχω ακούσει για άνδρες εθελοντές να εκμεταλλεύονται τις ιερόδουλες που ζουν στην ζούγκλα. Έχω ακούσει για εθελόντριες που κάνουν σeξ με πολλούς συντρόφους την ίδια μέρα και συνεχίζουν στο ίδιο πνεύμα την επόμενη ημέρα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση. Στην καταγγελία τονίζεται ότι, συνήθως, είναι οι Βρετανίδες εθελόντριες που βρίσκονται με πρόσφυγες και μετανάστες στον αυτοσχέδιο καταυλισμό, ενώ έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις εθελοντών, που εκμεταλλεύονται γυναίκες του καταυλισμού, αλλά αυτοί αποτελούν την μειοψηφία των περιπτώσεων.

Μετά την αποκάλυψη, η Clare Mosely, που έχει ιδρύσει την οργάνωση εθελοντών Care4Calais δήλωσε στην βρετανική ιστοσελίδα Independent ότι η «ζούγκλα» δεν έχει αναγνωριστεί ως επίσημος καταυλισμός προσφύγων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να αναγκάσει κάποιον να φύγει από τον χώρο και συμπλήρωσε, πως το πρόβλημα οξύνεται με την ύπαρξη των ανεξάρτητων εθελοντών, που δεν ανήκουν σε κάποια οργάνωση.
Πηγή: fimes.gr
 http://www.synpeka.gr