Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

Τα νέα προϊόντα της IKEA-Απολαύστε τον Κατάλογο 2017!

Τα νέα προϊόντα της IKEA-Απολαύστε τον Κατάλογο 2017!
Το σπίτι μας είναι ο χώρος όπου ζούμε όμορφες στιγμές, μοιραζόμαστε εμπειρίες και κάνουμε σχέδια. Είναι το μέρος που εκφράζει την προσωπικότητά μας και μας κάνει να αισθανόμαστε καλά.
Ο χώρος αυτός είναι σημαντικό να μας δίνει χαρά και να μην ακολουθεί απαραίτητα τους κανόνες και τα στερεότυπα της εποχής μας. Είναι ωραίο να είμαστε ο εαυτός μας!
Τα προϊόντα IKEA είναι σχεδιασμένα για να ζούμε μαζί, όπως θέλουμε.


Είναι λειτουργικά και όμορφα, δοκιμασμένα για όλες τις καταστάσεις! Για περισσότερες πληροφορίες καταλόγου 2017 πατήστε εδώ...

Απολαύστε τον νέο Κατάλογο ΙΚΕΑ 2017!












Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2017 διαθέτει 228 σελίδες γεμάτες πρακτικές λύσεις, έμπνευση για το σπίτι και πολλά νέα προϊόντα. Ο κατάλογος όπως κάθε χρόνο αποτελεί δέσμευση για τις τιμές των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτόν και παραμένουν σταθερές για ένα χρόνο.

Ο νέος κατάλογος θα διανεμηθεί δωρεάν, πόρτα-πόρτα, σε 2.300.000 αντίτυπα σε περιοχές, γειτονικές των καταστημάτων. Ο φετινός κατάλογος θα τυπωθεί σε πάνω από 211 εκατομμύρια αντίτυπα σε χαρτί πιστοποιημένο από την FSC® (Forest Stewardship Council) για την εξασφάλιση χρήσης βιώσιμων πόρων.

Η διανομή της έντυπης έκδοσής του στην Ελλάδα, ξεκίνησε 29/8 και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Από τις 5 Οκτωβρίου θα μπορείτε να βρείτε το Νέο Κατάλογο ΙΚΕΑ και στα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2017, θα είναι διαθέσιμος στην ηλεκτρονική του μορφή, μαζί με την εφαρμογή (για Android και iOS) και το εμπλουτισμένο περιεχόμενο, στο www.IKEA.gr στα μέσα Οκτωβρίου.

Απολαύστε τον νέο κατάλογο ΙΚΕΑ 2017! Ξεφυλλίστε τον, εμπνευστείτε και δημιουργήστε τον δικό σας χώρο για να ζείτε όμορφες στιγμές.