Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17

«Προσπάθησα να αυτοκτονήσω» - Η κόρη του Michael Jackson λυγίζει μπροστά στην κάμερα

 «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω» - Η κόρη του Michael Jackson λυγίζει μπροστά στην κάμερα Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δημοσίευσε η 18χρονη σήμερα κόρη του Michael Jackson, Paris, στα social media και στο οποίο εξομολογείται για πρώτη φορά πως όταν ήταν σε ηλικία 14 ετών προσπάθησε να αυτοκτονήσει εξαιτίας του διαδικτυακού bullying που δεχόταν.


«Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να υπάρχει τόσο μίσος στον κόσμο. Προσπάθησα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Προσπάθησα αρκετά πράγματα. Αλλά είναι δύσκολο όταν υπάρχει τόσο μίσος. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι τόσο εύκολος στόχος. Προσπαθώ να είμαι καλή με όποιον γνωρίζω, δίνω σε όλους μια ευκαιρία. Προσπαθώ να είναι ανοιχτή με εσάς παιδιά σχετικά με ο,τι κάνω κάθε μέρα. Δεν κρύβομαι και ζω ανοιχτά» λέει στο βίντεο η Paris Jackson.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει πως: «Όταν ήμουν 14 δεχόμουν τόσο πολύ μίσος που προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Απείχα δυο χρόνια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά με παρακινούσαν να επιστρέψω και να κάνω δημόσια τη σελίδα μου στο Instagram, οπότε το έκανα. Αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Απλά έχω κουραστεί και ξέρω πως δεν είμαι η μόνη».

Η κόρη του βασιλιά της ποπ αναφέρθηκε και στον Justin Bieber, ο οποίος «κλείδωσε» την προσωπική του σελίδα στο Instagram, λόγω της επίθεσης που δεχόταν η κοπέλα του, Sofia Richie. «Γνωρίζω τη Sofie από όταν ήμουν 12 ετών. Είναι ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια στον κόσμο και οι άνθρωποι της λένε να αυτοκτονήσει».

Το επίμαχο βίντεο αξίζει να σημειώσουμε η Paris Jackson το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη συνέχεια το διέγραψε.


govastileto.gr