Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24

Αγωγή κατά του Εργατικού κέντρου Ηρακλείου καταθέτει το ΑΚΚΕΛ και διευκρινίζει ποιος είναι o oρισμός του φασίστα

diafimiseto στο
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣΑποτέλεσμα εικόνας για Εργατικο Κεντρο Ηρακλειου Στέλιος Βοργιάς

Στην δικαιοσύνη προσφεύγει το ΑΚΚΕΛ ο πρόεδρος και ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ του ΑΓΡΟΤΗ για την απαράδεκτη συμπεριφορά του εργατικού κέντρου Ηρακλείου.  Συγκεκριμένα το  «ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ»   είχε αιτηθεί απο το Ε.Κ.Η.  παραχώρηση αίθουσας για την 2η πανελλήνια συνδιάσκεψη του κόμματος στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το Ε.Κ.Η.  δέχθηκε να παραχωρηθεί η αίθουσα, 2 μόλις ημέρες πριν την συνδιάσκεψη για άγνωστους προς ημάς λόγους, προφασιζόμενοι μια δήλωση στα ΜΜΕ του προέδρου του ΑΚΚΕΛ (για το ποιοί είναι οι 2000-3000 πρόσφυγες που απελαύνει η Γερμανία)  για παραβατική συμπεριφορά, μας ενημερώνει πως δεν μας παραχωρεί την αίθουσα και μας χαρακτηρίζει φασίστες, ρατσιστές, αντιδημοκράτες και πως ασκούμε ρητορική μίσους.

Ξεχνώντας φυσικά πως το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου είναι από τα βασικότερα στοιχεία της δημοκρατίας αν όχι το σημαντικότερο, οπότε ο περιορισμός της ή και η επιβολή προσβλητικής ετικέτας είναι ο πραγματικός ΦΑΣΙΣΜΟΣ !!!! Ερχόμαστε λοιπόν στο συμπέρασμα πως φασίστας είναι αυτός που σε αποκαλεί φασίστα και ρατσιστή, επειδή διατύπωσες την γνώμη σου με την οποία διαφωνεί. Για την 2η πανελλήνια συνδιάσκεψη ήρθαν αρκετοί άνθρωποι από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και σίγουρα θα ερχόταν ακόμη περισσότεροι αν 2 ημέρες πριν δεν είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του Ε.Κ.Η.  που απέτρεψε πολλούς να παραβρεθούν, επίσης είχαν προσκληθεί όλα τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα, η εκκλησία, φορείς σύλλογοι και συνεταιρισμοί από ολόκληρη την χώρα. Εκτός όμως της συκοφαντικής δυσφήμησης προς το πρόσωπο προέδρου πολιτικού φορέα που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, έχουμε και ζημία ως κόμμα υλική και ηθική. Για όλους τους παραπάνω λόγους και για πολλούς άλλους που θα αναλύσουμε στα δικαστήρια αποφασίζουμε να κινηθούμε νομικά κατά του Ε.Κ.Η. να ζητήσουμε γενναία αποζημίωση υλική και ηθική.


Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ

Βάκης Τσιομπανίδης

τηλέφ.:  6973077470