Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18

O άλλος πόλος του Εθνικού Διχασμού λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης!!! Στη ΔΕΘ μας έχει φλομώσει στα «ΘΑ και στα «Να»!!! Ο παλαιοκομματισμός του μητσοτακέϊκου εν δράσει…

 diafimiseto
kiria
και κάποιες εκατοντάδες πληρωμένοι χειροκροτητές από κάτω επί τω έργω…

«Η παροχολογία από το βήμα της ΔΕΘ δεν έχει θέση. Δεν θα δώσω ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν θα μοιράσω χρήματα που σήμερα δεν υπάρχουν. Ποτέ δεν θα το κάνω» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης, φράση που αποτέλεσε και το πρώτο… καρφί προς το Μέγαρο Μαξίμου. «Συνεχίζει αμετανόητος και προσβλητικός. Εξακολουθεί να διχάζει τη χώρα με το λόγο και τις πράξεις του. Επιμένει να δίνει ανέφικτες υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει, δεν μπορεί και δεν θέλει να αλλάξει κατεύθυνση. Όσο και να προσπαθεί να φορέσει το κοστούμι του μεταρρυθμιστή, δεν ξεγελά κανέναν. Έχει ένα και μόνο σκοπό: την παραμονή του στην εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τη χώρα. Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ανάκαμψη δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό.
«Μας κάνει όλους φτωχότερους, ηττημένους, λιγότερο ελεύθερους. Η Κυβέρνηση προχωρά σε αλλεπάλληλες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη», τόνισε ακόμη.
«Πρέπει να φύγει αμέσως. Σπέρνει το μίσος και τον διχασμό», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζοντας την επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.
«Πέρυσι το καλοκαίρι εν μέσω ειρήνης, η Ελλάδα κινδύνευσε με κοινωνική κατάρρευση. Κανείς δεν περισσεύει από τον αγώνα για να ξανακερδίσουμε το αύριο».

ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ??? ~ ΕΜΕΙΣ  ΟΧΙ !!!! ~ Π  ο  τ  έ !!!!!!!!!!!!!!!!

https://cretanpatriot.wordpress.com