Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16

ΚΡΗΤΗ: O πράσινος φασίστας πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ηρακλείου απαγόρεψε συγκέντρωση του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 diafimiseto
Αποτέλεσμα εικόνας για Εργατικο Κεντρο Ηρακλειου Στέλιος Βοργιάς
το πρωτοπαλήκαρο του συστήματος πρόεδρος του εργατικού κέντρου Στέλιος Βοργιάς
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ



ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 2Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ~ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ……

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ~ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

«Δύο μόλις ημέρες πριν την 2η πανελλήνια συνδιάσκεψη του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) o πρόεδρος του εργατο υπαλληλικού κέντρου Ηρακλείου κος Στέλιος Βοργιάς μας ανακοίνωσε πως αναιρείτε η παραχώρηση της αίθουσας όπου και ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η συνδιάσκεψη,όπου είχαμε καλέσει τον κόσμο μας,τους συνεταιρισμούς,συλλόγους,πολιτικά κόμματα,εκκλησία,δημοτικούς άρχοντες,ΜΜΕ και όλα αυτά λέει διότι δεν του άρεσε η τοποθέτηση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ πως η μεταφορά στην Κρήτη 3000 απελαθέντων προσφύγων από την Γερμανία είναι άκρως επικίνδυνη και δημιουργεί μακροχρόνια θέματα αμφισβήτησης ακριτικών περιοχών και γκρίζες ζώνες.

Εμείς θεωρούμε πως όλα αυτά γίνονται κατόπιν εντολών για την πολιτική υπονόμευση του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ βλέποντας την μεγάλη δυναμική που καθημερινός μεγαλώνει. Ο φόβος μιας μεγαλειώδους συγκέντρωσης του ΑΚΚΕΛ στο Ηράκλειο έγινε εφιάλτης του συστήματος και τρόμος των αστικών συστημικών κομμάτων.

Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας θα συγκεντρωθούμε στις 17-10-2016 και ώρα 10:00 πμ έξω απο το εργατουπαλληλικό κέντρο και θα πραγματοποιήσουμε την 2η πανελλήνια συνδιάσκεψη μας ακόμη και στην πλατεία Ελευθερίας. Αλώστε τα μέλη και οι φίλοι του ΑΚΚΕΛ είναι άνθρωποι απο τον μόχθο και την παραγωγή και δεν μας είναι απαραίτητες αίθουσες και μικροφωνικές (αυτές τις αφήνουμε για άλλους).

Καταγγέλλουμε ως φασιστικές τέτοιου είδους συμπεριφορές που προσπαθούν να φιμώσουν όποιον λέει την αλήθεια και αντιτίθεται στα συμφέροντα των πατρόνων τους.Η φιλοξενία για κάποιους ισχύει μόνο για επιδοτούμενους πρόσφυγες όπου υπάρχει και μαρμίτα. Φυσικά και θα κινηθούμε νομικά κατά του εργατουπαλληλικού κέντρου. Το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ δοκίμασαν πολλές φορές να το θάψουν βαθιά αλλά αποδείχθηκε σπόρος που φυτρώνει ακόμη ποιο δυνατός. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !!!!! Τώρα παρά ποτέ η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.»


τηλέφωνο προέδρου ΑΚΚΕΛ
Βάκη Τσιομπανίδη:

Σχόλιο Στήλης:   Εμείς για τα άθλια αυτά κομματόσκυλα του πασόκ που στη συνέχεια εξελίσσονται σε μπράβους του σύριζα, θ’ αναφερθούμε σ’ επόμενη ανάρτησή μας, διότι επί τέλους πρέπει ν’ απομονωθούν, είναι άκρως επικίνδυνα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια για τον τόπο…

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ:

«Τελικά κανένας δεν μας εξήγησε απο που προέρχονται οι 3000 πρόσφυγες που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει να εγκαταστήσει στην ακριτική Κρήτη. Βάσιμες πληροφορίες μου θέλουν να προέρχονται απο πρόσφυγες που έχουν συλληφθεί και καταδικαστεί στην Γερμανία για παραβατική συμπεριφορά και θα απελαθούν στην πρώτη χώρα υποδοχής, την Ελλάδα. Άρα δεν έχουμε να κάνουμε με οικονομικούς μετανάστες και πρόσφυγες αλλά με φονιάδες, βιαστές,ληστές και το κακό συναπάντημα που μαζεύτηκε στη Ευρώπη. Φυσικά και το σίγουρο είναι πως σε μια χώρα με κακή αστυνόμευση όπως η δική μας, οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο θα συνεχίσουν την παραβατική τους δράση αλλά μαζεμένοι όλοι αυτή σε ένα νησί όπως η Κρήτη θα δημιουργήσουν συμμορίες που θα λεηλατήσουν το νησί χωρίς οίκτο. Η επιλογή όμως της Κρήτης είναι αυτό που με προβληματίζει, μοιάζει λες και οι δανειστές μας θέλουν να εκδικηθούν την λεβεντογέννα για την κατραπακιά στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Η Κρήτη ιστορικά το 1924 ήταν από τις περιοχές που μετείχαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής πληθυσμών, με την πολύ σωστή κατ΄εμέ λογική πως ακριτικές περιοχές να μην έχουν μουσουλμανικές μειονότητες ώστε να μην μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση και γκρίζες ζώνες. Σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χωρίς καμιά λογική, χωρίς καμιά εξήγηση απαιτεί την μεταφορά 3000 μουσουλμάνων και το κυριότερο καταδικών στην ακριτική Κρήτη. Προσοχή κύριοι παίζεται με επικίνδυνα εθνικά θέματα, παίζεται με την φωτιά…….»




https://cretanpatriot.wordpress.com