Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13

Ένα εντυπωσιακό Κέντρο Μασάζ Νέου Τύπου μόλις άνοιξε στην Πάτρα! Όμοιό του δεν υπάρχει... Δείτε το video!

MoreA... γιατί η ζωή είναι ωραία!
MoreA... γιατί η ζωή είναι ωραία!Ένα εντυπωσιακό Κέντρο Μασάζ Νέου Τύπου μόλις άνοιξε στην Πάτρα! Όμοιό του δεν υπάρχει... Δείτε το video!
Και ποιος δεν ονειρεύεται μετά από μια κουραστική ημέρα, γεμάτη άγχος και ένταση, ένα χαλαρωτικό μασάζ που θα τον ξεκουράσει, θα τον χαλαρώσει και θα του "πάρει" όλη την αρνητική ενέργεια της ημέρας; Ακριβώς αυτή την ανάγκη ήρθε να καλύψει το ολοκαίνουργιο MOREA, ένα Κέντρο Μασάζ νέου τύπου, που όμοιό του δεν υπάρχει!




Ένας υπέροχος χώρος, φτιαγμένος με πολύ γούστο, που αποπνέει φινέτσα και διακριτική πολυτέλεια, ιδανικός για χαλάρωση. Με το που μπαίνεις στον χώρο, αισθάνεσαι κατευθείαν την ηρεμία που επικρατεί. Μόλις ανέβεις στα δωμάτια... αρχίζεις αμέσως να ονειρεύεσαι το πρώτο σου μασάζ! Διαφορετικά δωμάτια για κάθε είδος μασάζ, σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και με διαφορετικές παροχές το καθένα, που θυμίζουν σουίτες πολυτελούς ξενοδοχείου. Και παρότι η διακόσμηση και η γενικότερη αισθητική του χώρου αποτελούν από μόνα τους λόγο να θες να επισκεφθείς το MOREA, το πραγματικό κίνητρο είναι η εμπειρία αυτού του τόσο διαφορετικού μασάζ...



Εδώ, το μασάζ έχει τον κύριο και μοναδικό ρόλο. Δεν είναι ινστιτούτο αισθητικής, ούτε πολυχώρος ομορφιάς που παρέχει μεταξύ άλλων πολλών υπηρεσιών και μασάζ. Εδώ, παρέχεται αποκλειστικά και μόνο μασάζ, από εξειδικευμένους επαγγελματίες του εξωτερικού που διαθέτουν πολυετή εμπειρία και γνωρίζουν όλη τη φιλοσοφία και τις τεχνικές κάθε είδους μασάζ ξεχωριστά. Στο Morea, το μασάζ είναι τέχνη, είναι φιλοσοφία, είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσει το σώμα και η ψυχή.



Μην περιμένεις να δεις το κλασικό κρεβάτι ή τραπέζι για μασάζ που συναντάς αλλού. Εδώ, το μασάζ γίνεται σε πολυτελή, μεγάλα κρεβάτια, με ειδικά στρώματα, ενώ οι υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχονται (τζακούζι, κ.λπ.) ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα, αφήνοντάς σου μετά μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, ξεκούρασης και αναζωογόνησης.
Ακόμα και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά και ιδιαίτερα. Λάδια βιολογικά και μόνο και όχι η συνηθισμένη παραφίνη, λευκά είδη (πετσέτες και σεντόνια) πολυτελείας, παντοφλάκια μιας χρήσης κ.λπ., όλα επιλεγμένα ένα προς ένα και πάντα υπό την απόλυτη τήρηση κανόνων καθαριότητας και υγιεινής.



Στο Morea δε θα πας για θεραπευτικό μασάζ, για φυσιοθεραπείες ή μασάζ κυτταρίτιδας. Θα πας για να χαλαρώσεις, για να ξεκουραστείς, για να απολαύσεις και να αναζωογονηθείς!
Relax massage, Thai massage, Honey massage, Aromatitherapy massage, Ayurvedic massage (4 χέρια!), Head massage, Foot massage, Wellness massage & Wellness massage (4 χέρια!), είναι τα είδη μασάζ που μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με το τι χρειάζεστε.
Ιδιαίτερο και μοναδικό είναι το μασάζ για ζευγάρια. Έχει τη δική του τεχνική και επιλέγεται τόσο για χαλάρωση και απόλαυση όσο και για να βελτιώσει τις διαπροσωπικές σχέσεις του ζευγαριού μέσα από την ιδιαίτερη τεχνική με την οποία γίνεται.
Επιπλέον, ο χώρος διατίθεται και εξ ολοκλήρου αν κάποιος το επιθυμεί και αποτελεί ιδανική επιλογή για την πρώτη νύχτα του γάμου ενός ζευγαριού.



Το Morea αποτελεί ένα νέο και αν μη τι άλλο εντυπωσιακό επιχειρηματικό concept για την περιοχή μας και το γεγονός ότι δε συνδυάζει πολλές υπηρεσίες μαζί, αλλά παρέχει αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες μασάζ, αποδεικνύει τόσο την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και την εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο των ιδιοκτητών, όσο και την αξία ενός επαγγελματικού μασάζ και όσων μπορεί να μας προσφέρει όταν γίνεται από καταρτισμένους επαγγελματίες.
Ο ιδιοκτήτης του Morea είναι Έλληνας που έχει ζήσει και έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά για πολλά χρόνια στην Ουκρανία, αλλά η αγάπη του για την Ελλάδα τον έφερε πίσω στην πατρίδα. Δεν έχει δεσμούς με την Πάτρα, μια επίσκεψή του όμως εδώ πριν από μερικά χρόνια, ήταν αρκετή για να τον κάνει να θέλει να ζήσει για πάντα εδώ... στην υπέροχη -όπως την χαρακτηρίζει- πόλη μας.
Διαθέτοντας εμπειρία και γνώσεις για το αντικείμενο και με την πεποίθηση πως ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις καλά, να αφοσιώνεσαι σε αυτό, να βελτιώνεσαι, να εξελίσσεσαι συνεχώς και να λειτουργείς με επαγγελματισμό, προχώρησε στη δημιουργία αυτού του Κέντρου Μασάζ, με στόχο να μας μυήσει στην τέχνη του και να μας μεταδώσει όλη την χαλάρωση και την απόλαυση που μπορεί να προσφέρει ένα επαγγελματικό μασάζ, βασισμένο σε ειδικές τεχνικές.



Για τους περισσότερους, πιθανόν, να μοιάζει πολυτέλεια το να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα μασάζ, παρά το γεγονός ότι όλοι θα το ήθελαν πολύ. Ίσως όμως τελικά να αποτελεί πραγματική ανάγκη. Για τους άνδρες και τις γυναίκες που εργάζονται πολλές ώρες, που έχουν πολλές ευθύνες, άγχος και ένταση στην καθημερινότητά τους, ένα σωστό μασάζ δεν είναι απλά μια ώρα χαλάρωσης. Είναι ο πιο απλός, εύκολος, γρήγορος και απολαυστικός τρόπος για να μπορέσουν να αποφορτιστούν και να είναι σε θέση να συνεχίσουν να ανταπεξέρχονται στις καθημερινές απαιτήσεις, αλλά και να διατηρούν την ψυχική τους ηρεμία χωρίς να χρειάζεται να "ξεσπάνε" ψυχολογικά στους δικούς τους ανθρώπους χαλώντας τις προσωπικές τους σχέσεις.
Ο καθένας δικαιούται να κάνει ένα τέτοιο δώρο στον εαυτό του!



Στο Morea έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μασάζ με πολύ μικρότερο κόστος από τις αρχικές τιμές, χρησιμοποιώντας τις προσφορές που παρέχονται όπως, το μασάζ γνωριμίας με έκπτωση 50%, τις διαδοχικές εκπτώσεις που προσφέρει η κάρτα μέλους, την έκπτωση 50% στο πακέτο 1+1 για δύο ξεχωριστά άτομα, την ειδική έκπτωση των 10 συνεδριών, αλλά και το δωρεάν μασάζ κάθε εβδομάδα μέσω του διαγωνισμού στο fb.



Μια προσωπική εμπειρία με τον χώρο του Morea θα σας επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά! Δείτε το video για να πάρετε μια πρώτη γεύση από τον χώρο (θα χαλαρώσετε παρακολουθώντας το και μόνο!) και κλείστε το δικό σας ραντεβού για να διαπιστώσετε τι σημαίνει σωστό μασάζ από έμπειρους επαγγελματίες!
Επωφεληθείτε από την προσφορά των πρώτων ημερών και κερδίστε έκπτωση 50% στην πρώτη συνεδρία.

Info:
MOREA - Υπηρεσίες Μασάζ
Κέντρο Μασάζ Νέου Τύπου
Τριών Ναυάρχων 10, Πάτρα
Τ.: 2610 334 533, 6988 609890
www.morea-massage.gr