Πέμπτη, Οκτωβρίου 13

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου

Την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα διαλυθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Εξαίρεση αποτελεί το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου οι νεφώσεις θα είναι πυκνότερες και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς, τοπικές βροχές έως και τις μεσημβρινές ώρες. Στην συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί και σε αυτές
τις περιοχές.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 8 έως 24, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 22, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 25 και στην Κρήτη από 16 έως 25.

Οι άνεμοι στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από νωρίς το πρωί. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε βόρειους και βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα διαλυθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, γρήγορα όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα διαλυθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.