Τετάρτη, Οκτωβρίου 12

Βάζουν από παράθυρα και πόρτες οι Συριζαίοι ...Αν είναι δυνατόν καλούν επιτυχόντες από το 1998 που τώρα είναι όλοι συνταξιούχοι ή κοντά στη σύνταξη !

2ΕΓ/2016: 571 μόνιμες θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ - Ελλάδα
(Αριθμός 2ΕΓ/2016) Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση πεντακοσίων εβδομήντα μίας (571) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημόσιου Τομέα.


Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΛΕΙ
Όσους υποψηφίους, έλαβαν στο γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1998 βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης των κλάδων της κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 3320/2005, να υποβάλουν Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης για την πλήρωση πεντακοσίων εβδομήντα μίας (571) θέσεων Δευτεροβάθμιας (Δ.Ε.) Εκπαίδευσης, ως κατωτέρω:

Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), πεντακόσιες εβδομήντα μίας (571) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων:

1. Δακτυλογράφων - Χειριστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Γραμματέων Δακτυλογράφων.
2. Διοικητικού, Διοικητικού - Λογιστικού, Διοικητικών Γραμματέων, Διοικητικού - Οικονομικού

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δύνανται να υποβάλουν για την πλήρωση των προκηρυσσομένων θέσεων, οι υποψήφιοι που πληρούν τους όρους της παρούσας προκήρυξης εφόσον κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής δεν: α) έχουν ήδη διοριστεί ως τακτικό προσωπικό, μόνιμοι υπάλληλοι και υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) με οποιαδήποτε διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, β) διορίστηκαν ως τακτικό προσωπικό με οποιαδήποτε διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και εν συνεχεία παραιτήθηκαν, γ) κατατάχθηκαν βάσει νέου πανελλήνιου πίνακα (Ανασύνταξη Πινάκων Κατάταξης Προκήρυξης ΑΣΕΠ 8/1997 (ΦΕΚ 124/30.6.2005/τ.Π. ΑΣΕΠ) σε σειρά διοριστέου σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 5 του Ν. 3320/2005 και δεν αποδέχτηκαν το διορισμό τους. Επίσης, όσοι υποψήφιοι έχουν ενταχθεί στον πίνακα διοριστέων της 1ΕΓ/2016 Προκήρυξης (Φ.Ε.Κ. 3/10.5.2016, τ.Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π, όπως διορθώθηκε με το Φ.Ε.Κ 4/19.5.2016, τ.Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) λαμβανομένης υπόψη και τυχόν ανασύνταξης αυτού μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν δύνανται να υποβάλουν Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παρούσα προκήρυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι για την προκήρυξη αυτή θα πρέπει να εξετάσουν πρώτα αν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής και κατόπιν με βάση την κατηγορία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην οποία είχαν συμμετάσχει στην 8/1997 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, ανατρέχουν στον Πίνακα Κατανομής Θέσεων, της παρούσας προκήρυξης και επιλέουν τον αριθμό των θέσεων που μπορούν να επιδιώξουν, σύμφωνα με τα οριζόμενα ανωτέρω. Όσοι ενδιαφερόμενοι είχαν συγκεντρώσει τη βάση κατά τη διαδικασία της αρχικής προκήρυξης για τον κλάδο ΔΕ Δακτυλογράφων μπορούν να συμμετέχουν για τους κλάδους Δακτυλογράφων-Χειριστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Γραμματέων Δακτυλογράφων. Όσοι ενδιαφερόμενοι είχαν συγκεντρώσει τη βάση κατά τη διαδικασία της αρχικής προκήρυξης για τους άλλους κλάδους της κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν να συμμετέχουν στους λοιπούς κλάδους της εν λόγω Προκήρυξης.

Για τη συμμετοχή τους στην παρούσα διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν μέσα στη σχετική προθεσμία που ορίζεται στην προκήρυξη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση - Έντυπο ΑΣΕΠ ΕΠ.Γ.98.2, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης. Οι υποψήφιοι δύνανται να αναζητήσουν το ανωτέρω έντυπο (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄) της παρούσας προκήρυξης και στους ιστότοπους του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Α.Σ.Ε.Π. (www.minadmin.gov.gr και www.asep.gr αντίστοιχα). Δείτε την προκήρυξη 2ΕΓ/2016

Η αίτηση απευθύνεται στο Α.Σ.Ε.Π. και υποβάλλεται μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, ως εξής:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 2ΕΓ/2016
T.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 115.10

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσής της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Το εμπρόθεσμο της αιτήσεως κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής με νέες αιτήσεις, οι οποίες θα αντικαθιστούν τις προηγούμενες και πρέπει απαραιτήτως να έχουν την ένδειξη ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΣ αντιστοίχως. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση για θέσεις του κλάδου/των κλάδων (Δ.Ε.), που είχε συμμετάσχει στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 8/1997.

Για την παρούσα διαδικασία δεν υποβάλλονται δικαιολογητικά, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που οι υποψήφιοι δηλώνουν τις θέσεις με κωδικό 242, 244, 255, 261, 278, 281, 282 για τις οποίες απαιτούνται πρόσθετα προσόντα, για την απόδειξη των οποίων πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ της Προκήρυξης.