Ντέιβιντ Κάμερον: Έπιασε δουλειά 4 μήνες μετά την παραίτηση από την πρωθυπουργία

Ντέιβιντ Κάμερον: Έπιασε δουλειά 4 μήνες μετά την παραίτηση από την πρωθυπουργία

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το Brexit και την παραίτησή του από τη θέση του πρωθυπουργού, ο Ντέιβιντ Κάμερον, άφησε πίσω την πολιτική και... έπιασε δουλειά.

O 50χρονος Κάμερον ανέλαβε επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας για τους Πολίτες (NCS), η οποία βοηθά τους έφηβους να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και να αναπτύξουν
τις δεξιότητές τους. Ο πρώην πρωθυπουργός μάλιστα δεν θα πληρώνεται για την εργασία του στηΝ NCS, όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση της Υπηρεσίας.

Η NCS βοηθάει τα παιδιά, ηλικίας από 15 έως 17 ετών, να κοινωνικοποιηθούν, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ομαδικές δραστηριότητες και στις εργασίες στο πλαίσιο κοινοτήτων.

«Χαίρομαι που η πρώτη μου δουλειά μετά την ενασχόλησή μου με την πολιτική, είναι σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα» ανέφερε ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός σε άρθρο του στην Daily Telegraph.

«Μπορούμε να ενδυναμώσουμε τη σχέση μας με τους νέους και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι το όραμα της NCS, το οποίο είχα και εγώ για πολλά χρόνια. Τώρα μαζί έχουμε την ευκαιρία να το πραγματοποιήσουμε, για τις επόμενες γενιές» κατέληξε.