Σάββατο, Οκτωβρίου 8

Θέλουν... ψεκασμένους 7 εκατομμύρια Έλληνες!


Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Φοβερός αυτός ο κύριος Τόσκας. Ο οποίος αφού ανέλαβε την ευθύνη για τα χημικά εναντίον των συνταξιούχων, έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, όχι, όμως πλέον κατά των συνταξιούχων και των εργαζομένων, αλλά εναντίον όλων των άλλων κοινωνικών ομάδων που θα αποπειραθούν να χαλάσουν την ησυχία των ενοίκων του Μαξίμου... Απορείτε; Διαβάστε τη σχετική περικοπή από την ανακοίνωση του.

«... Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων». Τουτέστιν από τις κατραπακιές των δακρυγόνων μπορούν να γλιτώσουν μόνο πέντε από τα 11 εκατομμύρια των Ελλήνων. Οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να είναι εκτεθειμένοι στα μέτρα τάξεως της αστυνομίας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο κύριος Τόσκας δεν απαγόρευσε γενικώς τα χημικά, αλλά μόνο όσα έχουν την... τάση να πέφτουν στο κεφάλι εργαζομένων και συνταξιούχων.
Ερώτηση: Οι 1,2 εκατ. άνεργοι που δεν είναι εργαζόμενοι ούτε συνταξιούχοι, μπορούν να διαδηλώνουν χωρίς να κινδυνεύουν από τα χημικά; Σύμφωνα με την υπουργική ανακοίνωση, όχι.
Άλλη ερώτηση: Οι φοιτητές και οι μαθητές που ανήκουν; Οι άεργοι; Οι γκέι;
Στην τραγικότερη, ακόμη πιο τραγική απ’ό,τι είναι σήμερα, θέση, αναμένεται να βρεθούν οι μεσόκοποι που δεν βρίσκουν δουλειά (άρα δεν είναι εργαζόμενοι) γιατί είναι μεγάλοι και δεν παίρνουν σύνταξη ( άρα δεν είναι συνταξιούχοι) γιατί είναι ...μικροί.
Οπότε βαράτε ΜΑΤατζήδες...
Φοβερός αυτός ο κύριος Τόσκας. Ο οποίος αφού ανέλαβε την ευθύνη για τα χημικά εναντίον των συνταξιούχων, έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, όχι, όμως πλέον κατά των συνταξιούχων και των εργαζομένων, αλλά εναντίον όλων των άλλων κοινωνικών ομάδων που θα αποπειραθούν να χαλάσουν την ησυχία των ενοίκων του Μαξίμου...
  apodytiriakias.gr