Κυριακή, Οκτωβρίου 9

Και όμως, η Angelina Jolie χτυπούσε τον Brad Pitt [Εικόνες]

Και όμως, η Angelina Jolie χτυπούσε τον Brad Pitt [Εικόνες] - Κεντρική Εικόνα
Αυτό κι αν είναι ανατροπή στο διαζύγιο την Brangelina που σόκαρε τους θαυμαστές τους και τον παγκόσμιο τύπο. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Angelina Jolie χτυπούσε τον Brad Pitt, και γράφουν χαρακτηριστικά: «Σύζυγος από την κόλαση»
Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον 52χρονο χολιγουντιανό σταρ να είχε επιθετική συμπεριφορά στα παιδιά του, να κάνει χρήση ουσιών και να απατάει την Angelina Jolie, το In Touch με νέο ρεπορτάζ του αποκαλύπτει ότι άλλος ήταν ο.. τύραννος της οικογένειας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συμπεριφορά της Τζολί φέρεται να είναι η αιτία για το πολύκροτο διαζύγιο.
Με τίτλο «Σύζυγος από την κόλαση», το ρεπορτάζ του περιοδικού υποστηρίζει πως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ζήλευε υπερβολικά τον Brad Pitt, ενώ δε δίσταζε να του επιτίθεται και σωματικά.


Επιπλέον, κλειδωνόταν με τις ώρες στο δωμάτιό της αδιαφορώντας για τα παιδιά, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι τα γεγονότα στην περιβόητη πτήση δεν έγιναν έτσι όπως ακριβώς έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής.
Οι εξελίξεις για το πλέον πολύκροτο διαζύγιο του πλανήτη, αυτό των Bradgelina, διαδέχονται η μία την άλλη.
Τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, μιλούσαν για βίαιη συμπεριφορά του Brad Pitt απέναντι στα 6 τους παιδιά, ενώ έπινε και έκανε χρήση ουσιών. Λόγος επίσης γίνεται και για εξωσυζυγικές σχέσεις του ηθοποιού. Τώρα, αυτά έρχεται να ανατρέψει, ένα νέο εξώφυλλο του περιοδικού In Touch που αλλάζει τελείως τα δεδομένα ενώ «δείχνει» ως υπαίτιο του χωρισμού την Angelina Jolie!
Μάλιστα, όταν είχε γνωριστεί με τον Brad Pitt, τότε όλοι μιλούσαν για το τέλειο ζευγάρι από άποψη ομορφιάς, αλλά ειδικά για την Angelina, όλοι οι άνδρες του πλανήτη μιλούσαν με τον καλύτερο τρόπο, γιατί το σώμα της ήταν όπως την γνωρίσαμε, έμοιαζε ακόμα σαν μια σέξι 20χρονη.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η Angelina Jolie είναι αυτή που φταίει για τη διάλυση του γάμου ενώ της αποδίδει και το χαρακτηρισμό «Σύζυγος από την κόλαση». Όπως διευκρινίζει το ρεπορτάζ, η διάσημη ηθοποιός ζήλευε υπερβολικά το Brad ενώ δε δίσταζε να του επιτίθεται και σωματικά.
Τέλος, και πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες, κλειδωνόταν με τις ώρες στο δωμάτιό της αδιαφορώντας για τα παιδιά, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι τα γεγονότα στην περιβόητη πτήση δεν έγιναν έτσι όπως ακριβώς έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής.

brand-1
brand


  lifeviews.gr